מישהו קנה את daredevil?

גל GS

New member
לא אבל ממש ממש בא לי../images/Emo110.gif

לקנות את הדיסק אז נראה לי שאני יקנה אותו ביום ראשון......

Drorrrrrr

New member
הוא עדיין לא יצא בארץ ../images/Emo60.gif

הסרט יוצא בארץ רק באפריל ככה שאני מאמין שהסאונדטראק ייצא במקביל להשקת הסרט.

crazy4tc

New member
אפריל???????

אוף!! זה עוד הרבה זמן... רגע, בעצם זה לא!!!! עוד מעט האחד באפריל!!! התאריך האהוב עליי בשנה!!! ועוד לא תכננתי כלום!!! אני חייבת לעבוד על חברות שלי בגדול! אחרת זה לא שווה... יש עצות? מה אתם עשיתם לחברים\אחים\הורים\מי לא... שלכם?

elknetld2kil

New member
קצת מידע על הפסקול

בפסקול יש 20 שירים, רובם של להקות ששייכות לWindup Records (שבהם חתומים קריד). עד כה יצאו מהדיסק 4 סינגלים שהם: 1. Fuel - Won't Back Down - אני מת על הלהקה הזאת. 2. The Calling - For You 3. Evanescensce - Bring Me To Life - להקה רוק חדשה עם סולנית. יש שאומרים שהלהקה נשמעת כמו שילוב של לינקין פארק עם אלאניס מוריסט. השיר שלהם מצליח מאוד בארה"ב והאלבום שלהם נכנס השבוע למקום 7 במצעד האלבומים האמריקני. 4. Revis - Caught In The Rain - אני אישית מאוד אהבתי את השיר הזה (וישר הלכתי לה***ד את האלבום של הלהקה). מי שאוהב את ניקלקראק ות קריד יאהב גם את השיר הזה. *לכל השירים שלמעלה יש קליפים חוץ מלרביעי. כל השירים באלבום הם שירים שלא ראו אור קודם לכן: יעני Unreleased. אישית אני מאוד אהבתי את הדיסק בגלל שכבר הכרתי שם את כל הלהקות אבל גם מי שלא מכיר אותם יכול לנסות ולאהוב אותו. שירים מומלצים (חוץ מTC): *Fuel - Won't Back Down *Saliva - Bleed For Me *Seether - Hang On *Hoobastank - Right Before Your Eyes *Revis - Caught In The Rain (השיר הכי טוב לפי דעתי). *12 Stones - Let Go (מומלץ לכל מי שאוהב Power Ballads). מומלץ בחום.

למעלה