קצת מידע על הפסקול
בפסקול יש 20 שירים, רובם של להקות ששייכות לWindup Records (שבהם חתומים קריד). עד כה יצאו מהדיסק 4 סינגלים שהם: 1. Fuel - Won't Back Down - אני מת על הלהקה הזאת. 2. The Calling - For You 3. Evanescensce - Bring Me To Life - להקה רוק חדשה עם סולנית. יש שאומרים שהלהקה נשמעת כמו שילוב של לינקין פארק עם אלאניס מוריסט. השיר שלהם מצליח מאוד בארה"ב והאלבום שלהם נכנס השבוע למקום 7 במצעד האלבומים האמריקני. 4. Revis - Caught In The Rain - אני אישית מאוד אהבתי את השיר הזה (וישר הלכתי לה***ד את האלבום של הלהקה). מי שאוהב את ניקלקראק ות קריד יאהב גם את השיר הזה. *לכל השירים שלמעלה יש קליפים חוץ מלרביעי. כל השירים באלבום הם שירים שלא ראו אור קודם לכן: יעני Unreleased. אישית אני מאוד אהבתי את הדיסק בגלל שכבר הכרתי שם את כל הלהקות אבל גם מי שלא מכיר אותם יכול לנסות ולאהוב אותו. שירים מומלצים (חוץ מTC): *Fuel - Won't Back Down *Saliva - Bleed For Me *Seether - Hang On *Hoobastank - Right Before Your Eyes *Revis - Caught In The Rain (השיר הכי טוב לפי דעתי). *12 Stones - Let Go (מומלץ לכל מי שאוהב Power Ballads). מומלץ בחום.