מישהו קנה כרטיס למחר ברוקו?

מישהו קנה כרטיס למחר ברוקו?

מישהו אולי קנה כרטיס במכירה מוקדמת וכמה עולה והאם מכניסים בנות?

אני קניתי כרטיס באויטה ביום שני

מחיר מכירה מוקדמת עולה 60 שקל במקום 100 שקל. אני לא יודע אם מכניסים בנות, ניראה לי שכן

שני32889

New member
אני יבוא כנראה

אני ישלח את בעלי היום בערב לקנות,כמה עולה במכירה מוקדמת? ואגב מה הקטע זה יהיה ברוקו או בוויסקאיה? או שפשוט מאחדים את שניהם לאולם 1 כזה?

avox

New member
יש כאלה שלא צריכים לקנות....../images/Emo175.gif ../images/Emo3.gif

אל אבירן

אבירן שלום זה אני עידו אני כתבתי לך מסר לפני חודש בערך ועד עכשיו לא קיבלתי תשובה. אני מקווה שהמסר הגיע אליך. אם לא, אז תגיד לי ואני אשלח לך את זה שוב כי זה דחוף מאד!!!

אדון אבירן! דיי להשתחצן !

יופי לך שהשגת חינם אבל זה לא אומר שאתה צריך להשתחצן ולהתגאות בזה בזמן שאנשים אחרים משלמים ממיטב כספם! זה שאתה פה אדום לא מקנה לך זכויות יתר להרגיש שאתה מעל כולם! תרד מהעץ ומהר!

DJ ELAD 17 A

New member
עגילי תרגעילי מותר לו הרבה דברים

בנה את האתר של דנה כל מילה אחרת מיותרת

למה אתה מתערב בינהם ?

מישהי אמרה לו משהו , שילמד לקבל ביקורת גם אם זה לא נעים לו ! זה שהוא בנה את האתר של דנה , הכל טוב ויפה , לא מקנה לו זכויות להשתחצן כמו שהיא הגדירה ולהיות במרומי השמיים! שכל אחד יידע מה מקומו , וגם אתה אל תתערב בינהם. סה טו.

DJ ELAD 17 A

New member
כי הוא חבר שלי - פירוט /

ואני לא אוהב שאומרים לו איך להתנהג והוא לא רשם את זה כדי ליראות שהוא ברמה מעל כולם והוא לא צריך את שניכם כדי לדעת איפה הוא נמצא הוא נמצא בישראל זכותו לירשום מה שהוא רוצה .. ובזה כמו שדנה אומרת נחתוך כאן כולם אוהבים את דנה זה חשוב וזהו שבת שלום ~-~

avox

New member
תנוחו חמודות!! מה קשור להשתחצן!

זה היה בקטע של סתם צחוק כזה.. אני גם ככה לא הייתי אתמול כי לא יכולתי להגיע...

אבירן, קראת ת'מסר שלי או לא? זה דחוף!!!!!!!!!

אבירן, אני שלחתי לך מסר לפני כחודש לגבי משהו מאד מאד מאד מאד דחוף בקשר לאתר של דנה ועד עכשיו לא החזרת לי תשובה!!!!!!!!!!

למעלה