../images/Emo18.gifחווית קנייתי בפאראגון../images/Emo46.gif
1. מכיוון שבדקתי כבר מול קוד קודם מ-PilotYid שהיה תקף, הבנתי שאין כפל קופונים, ולכן החלטתי לבצע את הקנייה ב-50% ההנחה שעליהם גם רשמתי לעיל (בכל מקרה זול יותר מה-40% שהיו אמורים להיות לי, ואם תוך 30 יום תהיה לפתע הנחה של 70%+, אני תמיד יכול לבטל את העסקה הראשונית, לפחות בתיאוריה). 2. את הקוד למילון קיבלתי, והוא נראה אותנטי. גם ההורדה מהאתר המאובטח, העניקה לי גרסה מעודכנת יותר ממה שזמינה לציבור הרחב. לא הזדמן לי לבדוק את הרישום בפאלם, כי שימו לב מה קרה לי עם העברית: 3. על הקוד לעברית נאמר לי שיגיע במייל, ואכן הגיע קוד, רק שהוא כבר נראה לי חשוד - זו מילה פשוטה בעלת משמעות באנגלית...ניחא, תהליך ההורדה: מספר שאלות על דגם הפאלם בסופן האתר שלהם מניב שגיאה, שכן בחירה של TH55 מהרשימה שהם עצמם מספקים, נחשבת ל"מידע שגוי" (WTF?!?)...למרות ה"קוד" שקיבלתי, רציתי להמשיך בהורדה המאובטחת, כיוון שידעתי בוודאות שיש גירסה עדכנית יותר לעברית ממה שזמין בדרך ה"רגילה", אז בחרתי במכשיר, בלית ברירה, "אחר". אחרי שהם מבשרים לי שהם מופתעים מאוד ("ברשותך מכשיר שטרם עבר תחת ידנו!"), אני פשוט נזרקתי מהאתר לא רק ללא תוכנה, אלא גם ללא שום זכר בדף הלקוח שלי לביצוע הרכישה!!! - לא מדוייק: 4. למרות שבדף המוצרים הנרכשים הופיע רק המילון, טאב אחר באתר שאמור להראות קבלות קנייה, הראה לי את הקבלה הביזארית ביותר בעולם - ההזמנה שלי כביכול בוצעה מתאילנד, עבור סכום גבוה יותר (עם חלוקה של 60$ ו-$1 בין המוצרים...משהו מופרע לגמרי) - שימו לב: עבור *שני* המוצרים כביכול! 5. בנתיים שלחתי לחברה מייל זועם עם כמה תמונות מסך...כמובן שברשותי מיילים מהם על כל תהליך הקנייה שמאשרים תשלום/רישום וכו', אבל זה קצת מתסכל שאין עם מי לדבר בזמן אמת - על מיילים של תמיכה, הם לא השיבו לי כבר שבוע... 6. עם יחס מחפיר ומפחיד שכזה (אם כי בנתיים האשראי שלי לא חוייב על הסכום הגבוה - בדקתי את זה בוודאות בזמן אמת), אני ממש כבר לא יודע מה לעשות - אני שוקל לבטל את העסקה והדיר רגליי מהאתר הזה לעולמי עולמייא, אבל 2 אבני נגף בדרכי: א) איך?!? אמנם 30 יום החזר, אבל בלי קישור על כיצד לקבלם, ו-ב) אני לא מכיר שום אלטרנטיבה אחרת לעברית...
מה דעתכם?