מישהו קנה עברית מוזלת של פאראגון?

AYELET1

New member
מישהו קנה עברית מוזלת של פאראגון?

האם העברית "מלאה"? כלומר האם היא כוללת גם אפשרות לממשק בעברית?

libal

New member
אני די בטוח שזו העברית המלאה..

אין לפי דעתי הבדל במוצר בין רכישה במחיר מלא לבין רכישה בהנחה.

yoovee

New member
מלאה או לא, זה תלוי במכשיר - למשל:

לסוני אין וככל הנראה לא תהיה עברית מלאה (ז"א כולל ממשק מתורגם) לעולם. אגב, המחירים בכל אופן זהים לכל דגמי הפאלמים - עם תרגום ממשק או לאו. הנחות כאשר ישנן, עד כמה שהתרשמתי, לא מבדילות בין אף מוצר בקו המוצרים שלהם, והן גורפות - ניתן אפילו לקנות את המשחקים שלהם באותו שיעור הנחה, וכמובן גם את גרסאות העברית הרגילות - אין להם משהו "לייט" רק לרגל המבצעים. ויש לי שאלה קטנה: המבצעים האלו שלהם, מישהו שם לב אם יש איזשהי תבנית קבועה בתאריכים? למשל - האם הם מתפרסמים ב-1 לחודש בד"כ? בימי ראשון? סתם דוגמה, אם מישהו יכול בבקשה להציץ ולבדוק מתי הגיעו אליו המיילים שמבשרים על ההנחות...

udifpalm

New member
כשיש הנחה, זה מתפרסם בפורום.

בד"כ מסופק קוד הנחה אותו מזינים בעת הקניה, וזה מספיק. לפעמים אם ההנהלה זוכרת, היא גם נועצת את ההודעה.

AYELET1

New member
היא נועצת בכל מקרה ../images/Emo3.gif

ההודעה נושרת אחרי 24 שעות. מידי פעם נועצים שוב ואתה מוזמן להזכיר גם ביום האחרון למבצע (או אחד לפני) חוץ מאשר בתחילתו

yoovee

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo130.gif 50% הנחה רק עד היום../images/Emo70.gif

ממש במקרה גיליתי את זה עכשיו הרגע: http://palmaddict.typepad.com/palmaddicts/2006/06/50_discount_on__1.html בגדול, הקוד הוא SLP50, ובניגוד למה שרשום באתר זה תופס גם לעברית, לא רק למילון - בדקתי במסך של הקופה!!! בכלל האתר דפוק - רשום עד ה-31 ביוני...כל ילד שחווה חופש גדול מימיו יודע ש-31 בחודש באים ברצף ביולי/אוגוסט (ויש רק עוד רצף כפול כזה בשנה...), ובקיצור יוני נגמר היום, מהרו!!!!!

yoovee

New member
../images/Emo18.gifחווית קנייתי בפאראגון../images/Emo46.gif

1. מכיוון שבדקתי כבר מול קוד קודם מ-PilotYid שהיה תקף, הבנתי שאין כפל קופונים, ולכן החלטתי לבצע את הקנייה ב-50% ההנחה שעליהם גם רשמתי לעיל (בכל מקרה זול יותר מה-40% שהיו אמורים להיות לי, ואם תוך 30 יום תהיה לפתע הנחה של 70%+, אני תמיד יכול לבטל את העסקה הראשונית, לפחות בתיאוריה). 2. את הקוד למילון קיבלתי, והוא נראה אותנטי. גם ההורדה מהאתר המאובטח, העניקה לי גרסה מעודכנת יותר ממה שזמינה לציבור הרחב. לא הזדמן לי לבדוק את הרישום בפאלם, כי שימו לב מה קרה לי עם העברית: 3. על הקוד לעברית נאמר לי שיגיע במייל, ואכן הגיע קוד, רק שהוא כבר נראה לי חשוד - זו מילה פשוטה בעלת משמעות באנגלית...ניחא, תהליך ההורדה: מספר שאלות על דגם הפאלם בסופן האתר שלהם מניב שגיאה, שכן בחירה של TH55 מהרשימה שהם עצמם מספקים, נחשבת ל"מידע שגוי" (WTF?!?)...למרות ה"קוד" שקיבלתי, רציתי להמשיך בהורדה המאובטחת, כיוון שידעתי בוודאות שיש גירסה עדכנית יותר לעברית ממה שזמין בדרך ה"רגילה", אז בחרתי במכשיר, בלית ברירה, "אחר". אחרי שהם מבשרים לי שהם מופתעים מאוד ("ברשותך מכשיר שטרם עבר תחת ידנו!"), אני פשוט נזרקתי מהאתר לא רק ללא תוכנה, אלא גם ללא שום זכר בדף הלקוח שלי לביצוע הרכישה!!! - לא מדוייק: 4. למרות שבדף המוצרים הנרכשים הופיע רק המילון, טאב אחר באתר שאמור להראות קבלות קנייה, הראה לי את הקבלה הביזארית ביותר בעולם - ההזמנה שלי כביכול בוצעה מתאילנד, עבור סכום גבוה יותר (עם חלוקה של 60$ ו-$1 בין המוצרים...משהו מופרע לגמרי) - שימו לב: עבור *שני* המוצרים כביכול! 5. בנתיים שלחתי לחברה מייל זועם עם כמה תמונות מסך...כמובן שברשותי מיילים מהם על כל תהליך הקנייה שמאשרים תשלום/רישום וכו', אבל זה קצת מתסכל שאין עם מי לדבר בזמן אמת - על מיילים של תמיכה, הם לא השיבו לי כבר שבוע... 6. עם יחס מחפיר ומפחיד שכזה (אם כי בנתיים האשראי שלי לא חוייב על הסכום הגבוה - בדקתי את זה בוודאות בזמן אמת), אני ממש כבר לא יודע מה לעשות - אני שוקל לבטל את העסקה והדיר רגליי מהאתר הזה לעולמי עולמייא, אבל 2 אבני נגף בדרכי: א) איך?!? אמנם 30 יום החזר, אבל בלי קישור על כיצד לקבלם, ו-ב) אני לא מכיר שום אלטרנטיבה אחרת לעברית...
מה דעתכם?

yoovee

New member
סוף טוב הכל (כמעט) טוב...

מישהי חזרה לפנייה שלי באתר, סידרה את עניין ההורדה והקוד, ואפילו קיבלתי 60% הנחה...
נותר להם רק לתקן את אחת הקבלות שם, אבל זה באמת נראית כמו טעות ע"ג הרשת בלבד ולא בחיוב בפועל...אני מאמין שזה יסודר במהרה. שבת שלום.

אלי979

New member
חווית קניית בפאראגון

1. השבוע חוויתי את החוויה בפאראגון בקנית עברית לTX. הקוד שקיבלתי לא היה רלוונטי. 2. הפניות לפאראגון לא עזרו. 3. פנייתי ל Handango שדרכם נעשית הקנייה בפועל ([email protected])וקיבלתי תשובה מהירה ולאחר מכן את הקוד המיוחל. 4. ההנחה היתה 70%

libal

New member
לא בא להצדיק את השרות שלהם

אבל השיטה שלהם היא די מיוחדת - אתה אמור להרשם ולקבל סיסמא כאשר שם המשתמש שלך הוא תיבת הדואר שלך , וב"תא" שלך אצלם שמור כל מה שרכשת וכל הסיסמאות והתוכנות שרכשת . כלומר בכל רגע נתון , לא חשוב כמה זמן לאחר הרכישה , אתה יכול להוריד שוב את התוכנה ואת הסיסמא . ברגע שאתה מבין את השיטה - מאוד נוח...

למעלה