מישהו קנה MINI IPOD ב MUSTOP?

Mojoc

New member
מישהו קנה MINI IPOD ב MUSTOP?

אני שם לב שהם דוחים כל יום את הסגירה של המכירה בעוד יום, מישהו קנה וקיבל?

uppercut

New member
ולמה שמישהו יקנה?

265$ לאיפוד מיני לא כולל מיסים בארץ??? נראה יקר מדי.

Mojoc

New member
מה יש לפורום הזה כולם עונים בעצבים!

265$ = 1192.5 + מע"מ = 1395.22ש"ח הכי זול שמצאתי בארץ זה ב PDASTORE במחיר של 1660ש"ח שזה 260ש"ח יקר יותר.

uppercut

New member
סליחה, לא התכוונתי שזה ישמע ככה

אבל מה המיסים בארץ מסתכמים רק ב 200 ש"ח? אם ככה אז זה אחלה לקנות משם, תתחדש... ולגבי "כולם בפורום הזה עונים בעצבים" זה דוקא אחד הפורומים עם האנשים הטובים ביותר שאני מכיר, ואני מכיר הרבה פורומים. אה עוד משהו לגבי השאלה שלך, נראה לי שהם מחכים שכל האנשים (5 או משו כזה) יקנו ואז. אבל יכול להיות שאני טועה

Mojoc

New member
ובכן עוד בשאלה הראשונה שלי פה

למה IPOD התשובה הייתה "כובע". בכל אופן הם הגדילו את הכמות מ 5 ל 9 ושינו את מועד סגירת המכירה לכן אני מחפש מישהו שקנה שם בכדי לדעת אם מקבלים משהו בסוף.

uppercut

New member
חפיף אל תדאג אתה בטוח תקבל>>>

מקסימום תתבע אותם ותקבל מספיק כסף בשביל לקנות כמ איפודים

Mojoc

New member
הממ לא תודה לא רוצה לתבוע אף אחד

אני רק רוצה IPOD זה כבר מדגדג לי באצבעות (אין לי מושג למה).

אני אמרתי "כובע" כבדיחה

אם נפגעת אז התנצלותי לך קראת מה שכתבתי בהודעה ההיא? אם לא אז תקרא שוב כי כן התייחסתי לשאלה שלך לגבי מוסטופ , אני מנחש שהם לא רוצים להזמין מהר מידי גם בגלל שיש מספיק זמן עד שהם יקבלו בגלל שאין מספיק איפודים וגם בגלל שהמחיר המשתלם הזה רלוונטי רק אם כל הרשימה הזמינה אחרת הם יפסידו כסף

Mojoc

New member
כן, קראתי את התגובה שלך

התגובה הייתה מיועדת למישהו שסתם שואל, או שכל הזמן יוצר מן התקתשויות בין מכשירים (ובעלייהם). אני שאלתי בזמנו באופן ענייני בכדי לבחור כיוון, ציפיתי לתשובה שתכלול איזה השוואה מינימלית וציון היתרון הגדול שבIPOD מאחר שזהו המכשיר "מס. 1". אבל לא נורא בסה"כ אילצתם אותי לקרוא עוד ולחקור עוד, אני עדיין לא בטוח שהבחירה שלי היא הנכונה ואולי הייתי צריך יותר מכשיר מבוסס רכיב זיכרון מאחר שאני הולך להשתמש בו לספורט יותר מאשר ישיבה ברכבת (שאני לא עושה) או משהו דומה.

לאיפוד יש אנטי שוק של 25 דקות

אז אם היית שואל קודם בצורה יותר ספסיפית מאשר "מה עדיף לי?" (אני לא זוכר אם רצית שנשווה בין מכשירים אבל אני חושב שכן אני לא אוהב להשוות בין המכשירים אין כאן תחרות ולא מלחמות הנגנים אנחנו פה אוהבים את האיפוד ולכן אנחנו פה ושבאים כל שני וחמישי גולשים ושואלים מה יותר טוב אז מצטער אם התשובות ציניות אבל לא מתאים לנו המלחמות רוצה תשובה פרקטית? תשאל ספסיפית מה שאתה צריך אז לדוגמא בשירשור המקורי שלך לא הזכרת בכלל שאתה רוצה לעשות ספורט תוך כדי שמיעת מוזיקה ואז הייתי עונה בווראי שאפשר כי יש אנטי שוק של 25 דקות וגם נמכרים נרתיקים שמיועדים לנשיאת האיפוד בספורט עכשיו מובן לך?

אנטי שוק מעולה!

אני קופצת איתו מדרכות ובמפים בקטנוע של העבודה על 60 קמ"ש וכאילו כלום.

Mojoc

New member
נשמע טוב, רק שראיתי את המחיר המוגזם

של הרצועה :O

אני סידרתי שיקנו לי אותה ליום הולדת

אבל האמת היא שאני מסתדרת בלעדיה. בעבודה יש לי משהו בסגנון פאוץ', סתם צעידה ברחוב יש לי בד"כ כיס במכנס ואם לא לא נורא להחזיק ביד, במכון על ההליכון אני יכולה חוץ מלהחזיק ביד לשים אותו על ההליכון עצמו (על החלק הממוחשב), כשאני על האופנוע הוא בתיק. בקיצור, הרצועה הזו היא מותר וחבל לוותר על איפוד בגלל התעקשות על פינוק לא הכרחי.

weird dust

New member
תגובה קלה:

אני עונה כבר כמעט שבועיים על אותה שאלה חוץ מפעם אחת שביקשתי מההנהלה להכניס את אותה תגובה לתשובות והשאלות הנפוצות של הפורום לא אמרתי כלום. אני ממשיך לענות על אותה שאלה רק בניסוח שונה ולא אומר יותר מידי זה לא נכון להגיד שאנחנו עצבניים, קצת לחוצים כן, אבל לא עצבניים.
אני מקווה שתישאר כאן יותר ותיראה שלרוב אנחנו לא כועסים

kill bill

New member
שאלה לגבי המיסים...

"מסי מדינת ישראל בתוקף" = שצריכים להוסיף מע"מ? כמה אחוז המע"מ הוא בימינו? תודה.

weird dust

New member
מה שימבאים לארץ זה לא מע"מ

זה מכס, והמכס הוא 33 אחוז לאי פוד וחבריו. ובעיקרון המע"מ הוא 17 אחוז אבל זה לא עוזר ביבוא אלא רק אם קונים באילת או מביאים דרך ירדן או מיצריים ואז אין צורך במכס או מעמ

Mojoc

New member
לפי מה שאתה כותב המחיר הסופי יצא

1855ש"ח, אתה בטוח במה שאתה כותב??

weird dust

New member
ההיתי בטוח שצירפתי קישור

אבל מסתבר שזה לא ניכנס. תחפש בוואי נט את אגף המכס שם תגיע לחישוב של מכס ותיראה שיש שם קטגוריה של נגנים ניידים (מקודם הגדרתי בדיוק) ושיש על זה 35 אחוז מס אי פוד מקבל אפשרות חישוב בפני עצמו בגלל שהוא מאוד נפוץ.

למעלה