מישהו קרא את הכתבה על נורה גרינברג

natali0106

New member
מישהו קרא את הכתבה על נורה גרינברג

בסוף שבוע זה התפרסמה כתבה ממש ענקית על היו"ר שלנו נורה גרינבג. הכתבה עסקה בחיים של נורה והמהפך שהיא עברה (ולא אצל אורנה דץ...) הכתבה ממש מדהימה, נכנסת ללב הקוראים ומשדרת ממש דברים חיובים, הלוואי שכל מי שתייצג אותנו בתקשורת תגיב בצורה חיובית ולעניין, ממלץ מאוד לקרוא, עיתון העיר בת"א והמרכז.

natali0106

New member
למה אף אחד לא מגיב??? מה קורה לכם??

למה אף אחד לא מגיב?? מה קורה לכם?? קשה לכם לפרגן??? או שאתם עדיין עסוקים במיגדר... בהבעת דעות..

נגה א

New member
זה אני לא יודעת, תשאל אותה

אוףףףף גם אתה היית ער כל הלילה? איזה דיכי....

אבא גאה

New member
מה פתאום ער כל הלילה?

אני גר בקנדה, כאן רק 12:05 בלילה... למה את ערה? מה קורה?

חחחחחח נטלי ../images/Emo94.gif

גם הופעה במהפך אצל אורנה דץ לא תזיק לגב' גרינברג . תהיי ילדה טובה קחי
ותירגעי . אוהבת אותך מאוד .

natali0106

New member
ומה את מציעה להיות יפה וטיפשה??

אני מופתעת מימך מה את מצפה מבחורה בת 50 שתהיה "כוסית"??? נו באמת נורה נראת ממש טוב לגילה ובכלל, נורה לא צריכה מהפך בשום דבר, נורה זה הדבר הכי טוב שקרא לטרנסיות מזה שנים על גבי שנים, אני הייתי מוכנה לתת מהיופי שלי בשביל שיהיה לי חצי מהשכל של נורה. באמת. בקשר לכתבה היא הייתה בעיתון העיר של סוף השבוע, אפשר אולי לקרוא אותה באינטרנט במערכת של העיתון. נורה אני ממש גאהההההה בך!!!!

Sonata Of Tears

New member
למען האמת

היום בדרך לבית הספר ראיתי את העיתון והסתכלתי קצת בשער שלו ? היא נראת נ-ה-ד-ר , היא יפה ביותר לדעתי. והיא בכלל לא נראת כאישה בת 50! היא מקסימה

DarlingAdam

New member
אין לי את העיתון...

זו לא אותה כתבה שהתפרסמה בירושלם לפני איזה שבועיים, נכון? אם זו כתבה חדשה, יש למישהו עותק של העיתון לסרוק?

אורי 0

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכתבה טובה מאוד!

הצליחה להיות מעניינת, אישית וחושפנית בלי להיות צהובה. רק לדבר אחד שנורה אמרה שם אני לא מאמין: "אין לי את הקילר אינסטינקט". את זה, נורה, תספרי למישהו אחר!

למעלה