מישהו קרא את הכתבה על ריטה בעולם האישה ??

ofek777

New member
מישהו קרא את הכתבה על ריטה בעולם האישה ??

מי סורק אותה ??

PRINCESS GINA

New member
זאת תמונה מההופעה של רמי בבארבי כשכולנו היינו

מי זוכר? ליבי, דניאל, צחר וכל מי שהיה...

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo24.gif תודה אופק...../images/Emo24.gif

עכשיו אני בהחלט אשב לקרוא אותה..(טוב..אחרי שאני אחזור מהסופר
)

PRINCESS GINA

New member
אהה...לא..התכוונתי תודה לאופק על ש...

הקפיץ את השירשור..לא שמתי לב אליו בכלל..
אבל תודה גם ובעיקר לך רותם

PRINCESS GINA

New member
למה הם שמו את התמונה הישנה הזאת../images/Emo35.gif

מה קרה? משנות ה-80 ועד היום הם לא מצאו עוד איזה תמונה אחרת? קצת יותר מעודכנת?
טיפשים...

רותם תודה רבה

ממש שקלתי לקנות את העיתון בגלל הכתבה
אני חושבת שלחפש את ריטה עכשיו כמו שמרגיש שעשו בכתבה הזאת קצת מגעיל בעיני אבל זאת התקשורת - וזה מה יש מקווה בשבילם שימצאו את דרך המלך או יועץ נישואים טוב שיארגן קצת את סדר העדיפויות שם יש משהו כל כך עצוב בפרידות

לא כזו כתבה מפרגנת לריטה

חברים יקרים, גם הפעם תגידו שכל מה שכתוב בעיתונות זה לא ממש נכון? "כל דבר קטן הופך מיד לדרמה גדולה. היא גם מסירה מעליה אחריות. היא יכולה לעשות דברים לא נעימים , אבל זה כאילו לא נוגע בה, היא מטילה את האחריות על מעשיה על מנהליה........ היא לא נגישה, יש תחושה שאי אפשר לפנות אליה בכל דבר......." נכון שיש דם מצד שני שאחרי הופעה היא מחבקת, השאלה אם זה חיבוק אמיתי??????????? לא באתי כדי להרגיז אתכם, או לנסות להראות לכם ריטה אחרת. המסקנה מהכתבה הזו היא שתמיד כדאי להקשיב גם לצד השני לפני ששופטים אותו. עד היום התקשורת הייתה כל הזמן בעד ריטה, סיפרו איזו נהדרת היא, כמה מקסימה היא וברור שמוכשרת, הפעם מראים גם צד אחר בה. לא נעים, אבל אולי זו המציאות תקראו עוד פעמיים את הכתבה

Dug E

New member
יש דברים שאני יכול להסכים איתם ויש דברים שלא.

את כל הכתבה הזאת צריך לקחת בערבון מוגבל. היא הרי לא באה משום מקום רישמי. אפילו התמונות, ובמיוחד תמונת השער ישנות ולא השקיעו בדברים רלוונטיים בכתבה הזאת. שום דבר ממנה לא רישמי, מה גם שמשתמשים כל הזמן ב"מקורב לריטה"/"חבר של ריטה" וכו'... כתבה לא אמינה.

hahozer

New member
זו הכתבה הכי אמינה שהתפרסמה על ריטה עד היום

היא נטולת מגבלות ומחסומים של אנשי ריטה שהיו החומה שלה כל הזמן

למעלה