מישהו קרא את הספר החדש של נועה ירון?
Y yaeli היחידה New member 26/7/07 #4 מה קראת עליה? כי אני ראיתי אותה לפני שבוע שבועיים אצל ליאור שליין
א אשה מרציפן New member 26/7/07 #6 היא הופיעה בטלויזיה? איזו הקרבה, הבנתי שאין לה טלויזיה בבית. היא סיפרה בראיון על החיים שלה כאמא לשישה ילדים ש"הקב"ה ידאג להם" כי לה ולבעלה אין גרוש על התחת, ועוד כל מיני סיפורים על העבר שלה ועל הדרך הארוכה שהיא עברה.
היא הופיעה בטלויזיה? איזו הקרבה, הבנתי שאין לה טלויזיה בבית. היא סיפרה בראיון על החיים שלה כאמא לשישה ילדים ש"הקב"ה ידאג להם" כי לה ולבעלה אין גרוש על התחת, ועוד כל מיני סיפורים על העבר שלה ועל הדרך הארוכה שהיא עברה.
Y yaeli היחידה New member 26/7/07 #7 כן היא הייתה אצלו,היה מעניין למרות שאני חושבת שרוב החוזרים בתשובה הם מנסים להתכחש למה שהם. רציתי לקנות את הספר שלה,נראה מעניין...אבל לא יודעת אם שווה להשקיע 80 ש"ח
כן היא הייתה אצלו,היה מעניין למרות שאני חושבת שרוב החוזרים בתשובה הם מנסים להתכחש למה שהם. רציתי לקנות את הספר שלה,נראה מעניין...אבל לא יודעת אם שווה להשקיע 80 ש"ח
M MommyHug New member 26/7/07 #20 אני ראיתי אותה באיזו תכנית בוקר לפני חודש בערך. מדהימה הטרנספורמציה שהיא עברה. קצת חבל לי, אבל אם טוב לה...
אני ראיתי אותה באיזו תכנית בוקר לפני חודש בערך. מדהימה הטרנספורמציה שהיא עברה. קצת חבל לי, אבל אם טוב לה...
ס ס22ית New member 26/7/07 #5 איזה שיר ../images/Emo99.gif לא מבינה אפילו מילה אחת אבל זה נשמע שיר מרגש לאללה..אוהבת (מקווה שייפתח)
איזה שיר ../images/Emo99.gif לא מבינה אפילו מילה אחת אבל זה נשמע שיר מרגש לאללה..אוהבת (מקווה שייפתח)
S soofgania New member 26/7/07 #11 תודה אגב מישהו צופה בתוכנית"האם אתה חכם יותר מתלמיד בכיתה ו'"? יש שם איזו פוסטמה שלא יודעת דברים בסיסיים.. -את מגילת רות קוראים בפורים -יש שיניים חותכות,ניבים מלתעות ו.......? תשובה מקורית-בינות ועוד היא שאלה לפני שענתה..אם יכול להיות שזה תותבות
תודה אגב מישהו צופה בתוכנית"האם אתה חכם יותר מתלמיד בכיתה ו'"? יש שם איזו פוסטמה שלא יודעת דברים בסיסיים.. -את מגילת רות קוראים בפורים -יש שיניים חותכות,ניבים מלתעות ו.......? תשובה מקורית-בינות ועוד היא שאלה לפני שענתה..אם יכול להיות שזה תותבות
Y y e t i New member 26/7/07 #15 אבא שלי אני זוכר ,לא סבל אותה . תמיד אמר של עושה פדיחות לעידה .. והנה השיר, גירסה עברית ,אותו לחן : (בתחתית העמוד תקישי את המספר לתוך החלון וזה יפתח לך את המדייה ) http://upload-il.com/file/23855/--------------------------------------.mp3.html
אבא שלי אני זוכר ,לא סבל אותה . תמיד אמר של עושה פדיחות לעידה .. והנה השיר, גירסה עברית ,אותו לחן : (בתחתית העמוד תקישי את המספר לתוך החלון וזה יפתח לך את המדייה ) http://upload-il.com/file/23855/--------------------------------------.mp3.html
ס ס22ית New member 26/7/07 #17 כבוד למגזר ../images/Emo6.gif ובניגוד אליו, אבא שלי דווקא אהב אותה (ולא ממש מאותה עדה ) כאן בקפה אלהמברה
כבוד למגזר ../images/Emo6.gif ובניגוד אליו, אבא שלי דווקא אהב אותה (ולא ממש מאותה עדה ) כאן בקפה אלהמברה