מישהו קרא בעיתון על הרווק??

מישהו קרא בעיתון על הרווק??

טוב הבחור הולך להיות מפוצץ בחורות :) אולי אני אעשה גם ויפרסמו אותי... ואז אני יהיה מפוצצת ? ( בחורים..)

ד נ י ת3

New member
תרגום:

סידרת ראליטי מבית היוצר האמריקאי בסגנון "קחי אותי שרון". אישית - לא מתחברת לז'אנר.

גונדרי

New member
לא לא.... אני חושב שמדובר בבלוגר החרמן

אם אני מעודכן,,, אז מדובר בבחור שהחליט לחוות את הרווקות התל אביבית באקסטרים, ופתח בלוג שבו הוא משתף את העולם בשבירת שיא ה bed hopping הישראלי. העניין הוא, שככל שהבלוג נעשה פופולרי יותר, ככה יותר בנות הצטרפו לתור למיטתו, רק כדי לקבל פיסת פרסום מפוקפקת וביקורת פומבית על ביצועיהן.... קצת כמו הבנות שמעלות תמונות שלהן ל 'חם או סתם' (hot or not) זהו. היתה על זה כתבה גדולה בידיעות היום, לא קראתי, אבל אני מכיר את הסיפור מרחבי הנט....

ufffnick

New member
אין...

לי שום דבר עם תל אביביים, זה היה משפט "אמת" לוגי. ישנו מצב מציאות נתון, המשפט מתאר אותו באופן חד-חד ערכי. מכירה משפטי "אמת" לוגיים? אני אתן לך דוגמה נגדית למשפט "אמת" לוגי: smart blonda

smartblonda

New member
../images/Emo6.gif

אתה יותר דביל משחשבתי. תל אביבים הוא לא משפט לוגי וסמארט בלונדה היא לא אוקסימורון ,כן ככה אומרים,למדת משהו חדש...תתחדש...יפה לך...
דוגמא למשפט לא לוגי הוא "אופניק לעולם לא יהיה אדום"

ufffnick

New member
יש רמות שאני מסרב לרדת אליהן.

זכית בשפל חדש. ים המלח מתקנא בך.

ufffnick

New member
לא נראה לי שהיא הבינה את מה שכתבתי...

אשאיר לך להסביר לה.

belli80

New member
אאההממם

א. גם אני לא חזקה במשפטים לוגיים. אחרי הכל- אני הרי נוטה לעצב את המציאות כפי שאני רואה לנכון באותו הרגע, לא? ב. בתור בהירת שיער שנוטה להתבלנדל בקייץ (אם אני רואה מספיק שמש עד כדי שאבא שלי מתחיל לאבד שליטה..) אני מנועה מלהגיב. מציעה גם לך. יש אנשים שכואב להם פיזית לשמוע אנשים יותר אינטיליגנטיים מהם.

BABELICIOUS

New member
איך אני סולדת מכל מחפשי הצומי האלה

שהולכים לריאליטי עאל'ק כדי לחפש אהבה, פליייייייייZ

למעלה