מישהו קרא היום את הכתבה ...

ma pitom

New member
מישהו קרא היום את הכתבה ...

על בחורה שתובעת מכון שיזוף כי חלתה בלופוס? האין זו בחורה חוצפנית????!!!!!!

קראתי...

קודם כל, גם אני חושבת שהשיזוף יכול להוות טריגר להתלקחות המחלה, אבל לא לגרום לה (אבל מה אני יודעת...) יחד עם זאת, אני מניחה שהבחורה לא הייתה עוברת את כל תהליך המשפט, שכולל הוצאות לא מעטות וטרטורים לרוב, אם לא היו לה בכלל סימוכין ו/או תמיכה מגורמים רפואיים שיש לה בכלל קייס... (אבל, שוב, מה אני יודעת..) בכל אופן, אני לא חושבת שיש מקום לשפוט אותה. בטח שלא אנחנו. לגלות בגיל 25 שאתה חולה במחלה כרונית, זה לא פשוט... ייתכן שהתביעה מהווה חלק מההתמודדות שלה עם הגילויי.. כבני אדם קשה לנו להשלים עם אי וודאות. אנחנו צריכים להרגיש שיש סדר בעולם ושיש לנו שליטה על מה שקורה לנו. קשה לנו עם המחשבה שלא יודעים איך זה קרה. למה זה קרה דווקא לנו? ולמה עכשיו? אנחנו כל הזמן מחפשים אחר סיבתיות ולכן מכון השיזוף מהווה גורם נוח וזמין להתפרצות המחלה... אני לא חושבת שהיא תובעת מטעמים של רדיפת בצע.. ולגבי הכתבה עצמה.. קצת הטריד אותי התיאור שבו נקטו על מנת להסביר על המחלה. אפילו טיפה הכניס אותי לחרדות. אבל גם כאן, אני מניחה, היה ניסיו להעצים את גודל ה"טרגדיה".. רק בריאות לכולנו ולאותה הבחורה..

gaia20

New member
יותר מתיאור המחלה

הציקו לי מאוד חלק מהתגובות... לא יודעת, אולי אני מתייחסת אל זה ברגישות יתר...אבל סתם...חרה לי מאוד לקורא את הבדיחה המאוד מצחיקה "מה, היא תהפוך לזאב עכשיו?"..."עכשיו את גב' זאבי?" וכמובן, אני לא שופטת, ואני בהחלט מסכימה איתך שהבחורה אולי קצת מבוהלת, והתביעה הזאת אולי באמת זה חלק מההתמודדות

הדרי

תגובותיהם של האנשים מראה את הטמטום/ חוסר ידע / בורות שלהם לדעתי זה ממש גועל נפש
לאנשים באמת משעמם ברשת ואין להם מה לעשות חוץ מלצחוק על כל דבר שמתפרסם.

קרני22

New member
אני ראיתי את זה בידיעות אחרונות

לא ממש מעניין... אחת הלכה למכון שיזוף ואחרי 3 ביקורים גילו שיש לה לופוס ועכשיו היא תובעת את המכון

הלופוס בגלל הקרינה והליזר

הקרינה והליזר הם הגורמים למחלת הלופוס הם גורמים לפגיעה קטלנית בסדרי הטבע בגוף האדם אשר תגובת הגוף בחזרה היא מחלת הלופוס יש להגיש תביעות נגד כול המכונים אשר נותנים שרותים כמו שיזוף וכן הורדת שער בליזר ואז יפסיקו למכור לאנשים מחלות כרוניות חשוכות מרפא חומר למחשבה כי מי שנוגע בסדרי הטבע בגוף האדם מקבל את תגופת הגוף במחלות כרוניות קשות וחסרות יכולת ריפוי דליה ודוד מאחלים לכולם בריאות טבעית בתזונה נכונה

gaia20

New member
או...הנה אתם...../images/Emo6.gif

נעלמתם להרבה זמן הפעם...יפה. נראה לי שזה פעם ראשונה שאני מסכימה עם חלק מהדברים שאתם כותבים (חלק אמרתי, כן? אל תתלהבו יותר מידי
) אני בהחלט מסכימה שיש לקבל את עצמך כמו שאתה, ניתוחים לשינוי חיצוני, קרינות ולייזירם למיניהם...נראה לי מאוד מיותר. תחיה עם מה שקבלת בשלום.

Fire Wolf

New member
רופאים

הרופאים המפגרים היו צריכים להסביר לה שהמחלה היתה מתפרצת בכול מקרה העובדה שהלכה בזמן קצר למכון שיזוף והתפרץ לה הוא בסה"כ צירוף מקרים. ואם היתה הולכת לים? אותו חרא! שתתחיל להתמודד ולהפסיק להאשים אחרים במה שהגוף שלה עושה לבד.

1ט ל י

New member
אבל...

אתם יודעים מה? היא צודקת!!! שמש או לא שמש, צריכה להיות אזהרה כלשהי על כך שהקרינה מסוכנת, גם לא לגביי לופוס... שיהיה לה בהצלחה, בעיקר אם זה מה שיעזור לה להתמודד עם האבדן (של הבריאות שלה)...

gaia20

New member
צודקת

גם לשמש יש פרסומות על הסכנה לעור, גם על סגריות מצויינת הסכנה לבריאות היה ראוי שגם במכון כזה תהיה אזהרה. אבל- נגיד שהיתה אזהרה, את חושבת שהיא היתה מוותרת על זה? נראה לך שלפני שחשבה על המכון שיזוף, היא מעולם לא ישבה לה בשמש? הבחורה צריכה להבין שהלופוס כבר היה שם, מתקן השיזוף לא דפק לה את מע' החיסון, ואם זה לא היה המתקן, זה היה יכול להיות דבר אחר.

ל3

New member
יש פה בעיתיות מסוימת

בנושא ההאזרה וצריך לקחת בחשבון את המציאות ומה ניתן לעשות עם נתוני הפתיחה. כי שכבר אמרו פה יכול מאוד להיות שמיטת השיזוף הייתה טריגר למחלה שכבר הייתה רדומ אצלה ויכול מאוד להיות שלא וזה היה מתפרץ בכול אופן מסיבות אלו ואחרות. ופה בדיוק העניין, הרי אי אפשר להזהיר מפני כל דבר היות ואנו לא מודעים לכל דבר. הרי לא נדרוש לכתוב על חפיסות שוקולד שזה מסוכן לאכילה בגלל רמות סוכר גבוהות לטובת אלה שאולי בעתיד יפתחו סכרת כמו שלא נדרוש לכותב על כל סוג מאכל אלה אלרגיות הוא יכול לפתח לאנשים שכלל לא סובלים עתה מאלרגיה- אין לזה סוף! יחד עם זאת, אני חושבת שזה אחריות האדם עצמו לבדוק מה הסיכונים והשלכות של כל טיפול שהוא עושה- האדם הוא אדון לעצמו והאחריות על גופו צריכה להיות קודם כל בבעלותו. זו דעתי שלי שירי

gaia20

New member
אני חושבת שדווקא כן היתה צריכה

להיות אזהרה, לאו דווקא בקשר ללופוס, אלא אזהרה כללית, בסגנון "שימוש במתקן עלול להזיק לבריאות", כמו האזהרה שיש על קופסאת סגריות למשל.(הרי לא יתחילו לפרט את מגוון הנזקים שסגריות עושות...) ואז בעלי הכמון יכולים לטעון שהם כן הזהירו, וזו הבעיה של הלקוח שלא בדק את העניין בעצמו.

למעלה