מישהו ראה או נתקל באתר האינטרנט

מישהו ראה או נתקל באתר האינטרנט

של חברת שלקור או BRUIN? אני מנסה לשווא למצוא ולא מצליחה. האם זו אותה חברה בשמות שונים או שתי חברות שמעתיקות אחת מהשנייה את הצעצועים?

גם אני חיפשתי את האתר של שלקור

ולא מצאתי, הכתובת על המארז הובילה אותי לדף טעות. לגבי BRUIN, אינני יודעת.....

מיכל, מה את מחפשת בעצם ?

רשימת כל המוצרים ? כי לשתי החברות אין אתר בית מצאתי אתרים שבהם לחברות שיש אתרי בית אז הייתה הפניה ואילו לשתי החברות הללו ההפנייה היתה ריקה

אני מחפשת

א. מידע על עוד צעצועים שלהם. ב. אני רוצה לקנות בנפרד חלקים של צעצוע שיש לנו שכל הזמן הולכים לאיבוד. אני אפילו לא בטוחה אם אלו חברות ישראליות או מחו"ל. אני יודעת שביבוץ עמיר מייצרים בגדים עם הדפסות של BRUIN. מה זה אומר? לא יודעת...

מיכל - משיחה עם עובדת במחלקת

התינוקות של טויס אר אס (אנחנו כבר חברות...), המותג ברוין הוא של החנות בלבד. את הצעצועים מייצרת חברת שלקור עבור טויס אר אס וזו משלמת להם על מנת שהמותג יהיה רשום. אותו הדבר קורה עם הבגדים של קיבוץ עמיר ועם העגלות של דוקטור בייבי. זה כמו למשל בקוסמוס שיש את מותג הבית "סופר קלאס" ואת המוצרים מייצרות חברות מזון שונות. אולי תפני לחנות והם יוכלו לעזור?

זה בהחלט מסתדר עם מה שראיתי

כשחיפשתי אחרי חברת ברואין הסתבר לי שיש מותג ותיק שנקרא ברואין בר (דב באנגלית) והם יצרנים וותיקים מאוד של דובי פרווה ובעלי מוניטין של איכות לאספנים אבל לא הייתה שום חברה בשם ברואין ואילו אותה ברואין בר מייצרת רק דובים ליאור

גם אני ראיתי את זה

האיזכור היחיד לחברת הצעצועים היתה בקטלוג של טויס אר אס מארה"ב. כל השאר - שייך לדובי הפרווה.

אבל דר´ בייבי יש גם בחנויות אחרות

ולא רק בטויס אר אס?! טוב, אולי טויס אר אס מאפשרת שווק בערוצי הפצה נוספים...

למעלה