מישהו ראה אתמול את ההופעה?!?

מישהו ראה אתמול את ההופעה?!?../images/Emo168.gif

הם התחילו שקט מדיי.., אתם לא חושבים?

i c y

New member
אעעהההה...../images/Emo122.gif../images/Emo42.gif

נרדמתי...
ולא ראיתי...
ולא ביקשתי שיקליטו לי...
איך היה?

רותמיקה

New member
רוני../images/Emo46.gif(סיכום ההופעה)../images/Emo29.gif

חיכיתי לך אתמול שתבואי לראות איתי... אממ ההופעה הייתה מדהימה
בכיתי ברובה.. אממ שקט מידי? לא, אממ הם תמיד מתחילים ככה הופעות ואת החלק השני אני אראה ביום שישי הבא אבל אז אני יצתרך יותר מרץ כי זה הולך להיות שווה ואני ראיתי אותה עם חברה שלי אצלי בבית היה ממש ממש ממש כיף
את החלק הבא אני אראה אצל חברה שלי כנראה ביחד עם ידיד שלי מחולון שהוא הילד הכי מאמי בעולם
אה בעצם אם אמא שלי לא תסכים שהוא ישן פה ונישן אצל רוני אז בטח אני אראה את זה אצלה... אממ זהו
בסה"כ אחלה הופעה! פשוט מדהימה!

alon4141

New member
איזה שירים היו בהמשך?

שלום אני חדש פה ואני חולה על מוניקה! בכל מקרה אתמול נרדמתי בחצות 35 בערך בזמן הפסקת הפירסומות השנייה וכ"ך התבאסתי בבוקר שלא הצלחתי להחזיק את עצמי ער! בכל מקרה, הספקתי לראות את מילי, בעיר הזאת, דם, שנים חסומות ועוד אחד שאני לא זוכר אבל אני מתפלל שלא הפסדתי את מכה אפורה, חיות מחמד, על הרצפה, גשם חזק, סאן חוזה, תן לשים ת'ראש או אחד משאר השירים השולטים שלהם! אז בקיצור, איזה שירים היו אחרי ההפסקה השנייה? בבקשה תענו לי!

רותמיקה

New member
שירים שהיו:../images/Emo29.gif

אני לא ממש זוכרת את השירים שהיו עוד אממ היה הקונפורמיסט , לא יכול בלי זה(של יהלי) אמממ מה עוד... אני יודע/עוד פעם לא זוכרת, מה שבטוח שלא הפסדת אף אחד מהרשימה שלך כי הם לא היו! תראה שבוע הבא..

i c y

New member
אה! יופי, יש חלק שני...../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

שאלה

בהופעה היה משהו מיוחד? כי רציתי לראות אבל לא יכולתי בסוף. סתם בא לי לדעת אם היא היתה שונה מההופעה שהייתי בה ביום חמישי. יעל

רותמיקה

New member
אממ יעל:../images/Emo29.gif

לא היה שום דבר מיוחד בהופעה עצמה
יהלי לבש את אותה החולצה הקצרה ומתחתיה חולצה ארוכה אלדד לא הגיע למצלמות (לא ראו אותו כמעט בכלל..) שחר נתן אחלה הופעה ולבד את צעיף הנוצות השחור(כמו שלי..) ופיטר
פיטר הדהים כתמיד
אממ בין לבין ראיונו אותם (הם ישבו על כורסא ושאלו אותם כל מיני דברים..) נראה לי שזהו, רותם

יותר שאווה להיות בהופעה עצמה

לא?! טוב, לא הפסדתי כלום:) ההופעה ביום חמישי בהחלט סיפקה אותי. נשמע דומה להופעה בערוץ 8 שמוקלטת אצלי. וואי, אני זוכרת איך רציתי ללכת להופעה. יעל

הייתה אב באמת אחלה הופעה..../images/Emo168.gif

שבוע הבא.., החלק השני, אני הקלטתי בקלטת מוניקה שלי את ההופעה הזאת גם כן...., והיא באמת הייתה אחלה... אבל הכי מעצבן היה זה שאתה בשיא רואה את ההופעה וכל זה ופתאום............................... פירסומות בבלעעעע
אבל לא נורא
שטויות...
וברוכים הבאים לחדשים!

the king 25983

New member
גם אני ראיתי../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

כאילו הקלטתי את זה ועכשיו ראיתי... נראה שהייתה אחלה הופעה אבל גם אני חושב שהם התחילו שקט ורגוע מדיי. יש לי רעיון
אני אקליט גם את החלק השני בשבוע הבא (יהיו רק 2 פרקים נכון
) ואני או מישהו אחר שיקליט את כחל ההופעה יקח את הקלטת למפגש פורום וככה מי שלא ראה את ההופעה יראה שם ומי שראה, יראה עוד הפעם רק עם עוד אנשים שאוהבים את הלהקה. מה דעתכם

rainbowgirl

New member
אוף.

הייתי במסיבה אתמול ולא ראיתי... אבל אבל! היה שם שיר של מוניקה
אני אראה שבוע הבא אני מקווה

למעלה