מישהו ראה אתמול את הכתבה

מיה :)

New member
מישהו ראה אתמול את הכתבה

ב"כלבוטק" על הניצול של חתן&כלה?

הילית*

New member
כן ראיתי. סליחה על הביקורתיות שלי

אבל איך אנשים משלמים כ"כ הרבה כסף על משהו שהוא לא בטוח. על פניו הדברים נראים כ"כ לא אמינים. לא יודעת מה להגיד אבל איך כ"כ קל לרמות אנשים...

New member
חתן&כלה עובדים על אותו עקרון

של כל סוכנויות הדוגמנים למיניהם, שסוחטים כסף מצעירים נאיבים, שמאד רוצים להכנס לעולם הדוגמנות, עושים להם בוק באלפי שקלים ומבטיחים להם הבטחות שווא.

יעלי2

New member
אוהו! ועוד איך ראיתי והייתי בשוק

לי היה ברור שעיקר העסקים שלהם מקטלוג חתן כלה (שנותן אינפורמציה לנו). אין ספק שלטי החוצות כנראה הכניסו להם הרבה יותר! הניצול של הצעירים הנאיבים-גם אם הם בגירים, הוא שערוריה שמקוממת אותי כל פעם מחדש. אבל כל פעם צץ קונץ חדש שתופס אותם ברשת! זה מדהים.

יעלי2

New member
מה היה שם, ועוד דבר

בשבועות האחרונים הם "נכנסו" לעסקי השידוכין. יעני מי שרוצה לתפוס חתן, שתבוא להירשם אצלהם. וודאי גם תמורת סכום לא מבוטל!!! אבל זה לתוכנית בעונה הבאה של כלבוטק. מה היה שם: חברת חתן כלה, מזמינה יפים ויפות להצטלם עבורם ולהתפרסם. בנות ובנים צעירים לא קטינים נפלו בפח ושילמו לחברה אלפי שקלים תמורת הבטחה שימצאו להם עבודה בטלוויזיה וגם יפרסמו אותם בקטלוג דוגמנים שאותו הם מפיצים לטענתם ל 20,000 איש מהברנג´ה. בפועל, הם שילמו עבור קניית פרסום של תמונתם בכל הסכום הנ"ל (כמו שחבה קונה שטח של חצי עמוד פרסום), ולא קיבלו עשירית הצעת עבודה.

אתי@

New member
אם ככה זה לא קדור לחתונות אלא

לשחיתויות והניצול ששוררים בענף הדוגמנות...
מזעזע

dorlim

New member
זוועה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif רמאות לשמה ../images/Emo70.gif

New member
נכון, אבל חתן&כלה הפך להיות מותג

ולמרות שיש פראיירים למיניהם, שלא לומדים מטעויות של אחרים, לא הייתי מצפה לזה מהם. מה גם, שהם לא שלחו אנשים "לצוד" ברחובות, אלא פירסמו בשלטי חוצות וגם בטלויזיה שהם מחפשים יפים/יפות לצילומי בקטלוג. לי, אישית זה אומר, שאם אני מתאימה, אני אקבל על זה שכר. או אולי אני טועה?

למעלה