מישהו ראה אתמול את הפרק הראשון של העונה הרביעית חוץ ממני ? אהבתי מאוד את השימלה של רמי
נ ניקולה 13 New member 30/5/08 #1 מישהו ראה אתמול את הפרק הראשון של העונה הרביעית חוץ ממני ? אהבתי מאוד את השימלה של רמי
T taloss New member 30/5/08 #2 רמי הוא יהודי?? היה אחד שאמר שהוא נולד בירושלים..מיזה? והאם הוא יהודי?
S shiratel New member 31/5/08 #6 רמי הוא פלסטיני נולד במזרח ירושלים וגדל ברמאללה, אבל אם אני לא טועה בתיכון הוא כבר היה באמריקה.
ל ל י ה י ל י New member 31/5/08 #8 שירטל, את יודעת מי ינצח? אם כן את יכולה להוציא לי תמונה של שמלה מסויימת מהאתר?
S shiratel New member 31/5/08 #9 יודעת ויכולה ניסיתי עוד אתמול אחרי שכתבתי את התגובה, ניסיתי עם עכשיו ומשום מה האתר עולה לי נורא לאט...
יודעת ויכולה ניסיתי עוד אתמול אחרי שכתבתי את התגובה, ניסיתי עם עכשיו ומשום מה האתר עולה לי נורא לאט...
ל ל י ה י ל י New member 31/5/08 #10 אה באסה.. תודה רבה.. את יודעת מה שמו של המעצב? אני אריץ בגוגל...
ל ל י ה י ל י New member 1/6/08 #19 מצאתי את זה.. אז אם מישהו יכול להוציא תתמונה של כריס מארץ' אני אשמח [= נראלי כבר נהרסה לי חצי עונה
I InvisibleTouch New member 1/6/08 #14 וואו!!../images/Emo58.gif!!!!!!!1111111111 אוף]; לפחות תמחקו את זה כדי לא להרוס לאחרים. פאק פאק];
P PollyannaFlower New member 1/6/08 #17 זה לא מי שמנצח. לא אגיד יותר כדי לא להרוס, אבל אל תדאגי, לא נהרסה לך העונה *במקרה נכנסתי כרגע, וראיתי את זה אז לא יכלתי להתעלם...*
זה לא מי שמנצח. לא אגיד יותר כדי לא להרוס, אבל אל תדאגי, לא נהרסה לך העונה *במקרה נכנסתי כרגע, וראיתי את זה אז לא יכלתי להתעלם...*
O oFka7 New member 1/6/08 #18 גם זה סוגשל ספויילרOם../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif [הכותרת שלך כאילו]
P PollyannaFlower New member 1/6/08 #20 אבל אם מישהו יראה כותרת ולא יהיה לו כוח לקרוא +את ההודעה, הוא יחשוב שהוא כבר יודע מי ניצח והוא יאבד את המוטיבציה לראות את העונה המוח שלי פועל בצורות מיוחדות P
אבל אם מישהו יראה כותרת ולא יהיה לו כוח לקרוא +את ההודעה, הוא יחשוב שהוא כבר יודע מי ניצח והוא יאבד את המוטיבציה לראות את העונה המוח שלי פועל בצורות מיוחדות P
O oFka7 New member 8/6/08 #22 ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif כן אבל כשיגיע הגמר הם כבר יידעו מי יעלה ומי יעוף...וזה הורס הכל
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif כן אבל כשיגיע הגמר הם כבר יידעו מי יעלה ומי יעוף...וזה הורס הכל
ל ל י ה י ל י New member 30/5/08 #5 ../images/Emo204.gifלא אוהבת תכריסיטיאן הזה =\ אהבתי מאודדדד את השמלה של משהו מאץ'.. לא זוכרת תשם.. התבעים והסגנון היה שלי :] יש אפשרות שמישהו שיודע כבר מי ינצח ייכנס לאתר ויוציא תמונה שלה בשבילי..? אני לא רוצה לגלות מי המנצח.. בבקשה
../images/Emo204.gifלא אוהבת תכריסיטיאן הזה =\ אהבתי מאודדדד את השמלה של משהו מאץ'.. לא זוכרת תשם.. התבעים והסגנון היה שלי :] יש אפשרות שמישהו שיודע כבר מי ינצח ייכנס לאתר ויוציא תמונה שלה בשבילי..? אני לא רוצה לגלות מי המנצח.. בבקשה
ל ל י ה י ל י New member 8/6/08 #24 את מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תודה רבה וסליחה על העיכוב בתשובה, לא הייתי כל השבוע בבית [=
את מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תודה רבה וסליחה על העיכוב בתשובה, לא הייתי כל השבוע בבית [=