מישהו ראה אתמול את מוקי?

מישהו ראה אתמול את מוקי?

ב"שבתות וחגים",כאילו
כי אני לא ראיתי
איך היה
פיספסתי
שירן

סיונול

New member
אוף.. אני לא יכולתי לראות בכל מקרה

כי ההורים שלי החליטו ש"יס" עדיף על תבל דיגיטל והם הרי לא משדרים את שבתות וחגים אצלם.. פ-א-ק!!!

סיונול

New member
מי צריך הטבות? צריך שבתות וחגים..

אבל באמת יש כאן מלא דברים טובים. אבל עדין...

סיון ! יקירתי אני מזועזעת !!

בשביל מה אני גרה בצד השני של העיר ?! בשביל שתבואי לראות אצלי שבתות וחגים ! מוקי יופיע נראה לי בפרק הקרוב... ויקירי בלי קשר למוקי "שבתות וחגים " זאת פשוט סידרה מעולה !! רוב השחקנים ממש טובים , התסריט מעולה !! הצילום מעניין...ויש סאונד טוב !! ( ומי שמכיר אותי יודע שלדעתי סידרה /סרט בעצם זה הסאונד שהסאונד חרא אני לא נהנת !! ) נ.ב סיון תראי איך אני לא דופקת אותך !! יום כתום !!

סיונול

New member
חחח אתלא באמת רוצה לראות איתי

שבתות וחגים ובטח שמוקי שם.. אני לא אחראית לקולות שיצאו ממני ברגע שאני יראה אותו על המסך...חחח ואני גם לא אחראית למצב השמיעה שלך אחר זה.. אה ובקשר לדופקת.. אהם אהם זו פעם ראשונה באמת ואני ודפנה כבר ניסתדר ללכת להופעות בלעדיך... חחח אה ובמובן השני של זה, אנחנו נראה מי תנצח...

חולה....

אבל אני מתה עלייך !! בטח שאני רוצה לראות איתך שבתות וחגים !! יהיה כייף להרביץ לך שתעצבני אותי ! ודפנה לא תדפוק אותי !! היא אוהבת אותי יותר מידי ! וחוץ מזה הופעות של מוקי בלי הלחץ שלי לפני ההופעה זה לא שווה !! מי ינשוך אותך ?! מי ירביץ לך ?! מי יתחיל לבכות ולצחוק בהפרשים של שניות ?! מי ?! מי ?! רק אנייייייייי !! ולגביי המובן שני...יש לך עד פסח...אחרי זה את מפסידה מותק.... יום כתום !!

סיונול

New member
חחחח בובה סבבה. אז תכיני תאוזניים

בתקוה שמוקי כן יופיע סופסוף...!! ואני ודפנה לא נדפוק אותך אם תיקחי אותנו לבסיס של אבא שלך להופעה בחינם:)... ועד פסח זה מלא זמן.. נחייה ונראה בובה...:)

ואם כבר אנחנו מדברות...

אני אדבר היום עם אבא שלי..נראה מה הולכת להיות ההופעה הבאה...( שלשום שרית חדד הייתה שם !! איך פיספסתי את זה !! ) ופסח זה עוד שבועיים בערך...לא הייתי אומרת שזה עוד הרבה זמן... חולה עלייך ! ! יום כתום !

סיונול

New member
מה?? עוד שבועיים?? פאק אנילא יספיק.

.. אאההה ואז את תנצחי!! לא נראה לי.. אניי ילחם בך :) אה ותבברי עם אבא ונלך :)

בעיה שלך מותק !!

תלחמי מי ?! במה ?! ויברטור ?! חחחחחחחחחח !! האמתי שאני מסוגלת לראות אותך נלחמת איתי בויברטור !! ולגביי אבא שלי...נדבר... יום כתום !!

סיונול

New member
הדרוש' זה שאת רואה אותי נלחמת בדברי

ם דימיונים שלך יש ולי אין ( אני חייבת לצין)... אז ...זו בעיה שלך.. חחחחחחחחחחחחח יום כתום :)

סיונול

New member
חחח כן.. הרמה ירדה אה?.:) הקיצר

אני ינצח ושבועיים זה מספיק זמן בשביל לעשות מלא דברים. חחחחחחחחחחחחח מתה עלייך :)

למעלה