מישהו ראה אתמול כוכב נולד?

מישהו ראה אתמול כוכב נולד?../images/Emo205.gif

טוב אז מי שלא ראה שיכנס לאתר של כוכב נולד ויצפה בביצוע של מארינה לחמימות חולפת... סתם רציתי לשאול מה אתם חושבים על הביצוע? אני אישית רציתי להוריד לה כאפה בסופו, וזה לא בגלל שהיא ביצעה שיר של דנה ושאני לא מסוגלת לקבל שום ביצוע פרט למקור, להזכירכם שנה שעברה מאיה רוטמן ביצעה את עד הקצה ואני ממש ממש ממש אהבתי!! בכל אופן מארינה עד עכשיו הייתה אחת המובילות אצלי עם יכולות וואקליות מרשימות והגשה טובה, אבל היא העלתה לי את העצביםםםםםםםםםם, זה נראה כל כך כאילו היא מנסה להיכנס לאיזשהו תפקיד ועשתה מלא מלא פוזה עם השיר, ואני פשוט שונאת לראות ביצועים כאלה..... למרות שהביצוע שלה היה יותר נסבל מהביצוע של לימור עמר ליש בזה טעם, ואת זה בכלל לא הזכרתי בפורום זה היה זוועות
.. בכל אופן מישהו ראה? מה אתם חושבים?

....

לצערי הרב שכשדיפדפתי לפני בערך חודש ביום שבת בטלוויזיה ראיתי אחת מזעזת עם דיקציה נוראית שרה את יש בזה טעם וזה פשוט העלה לי את העצבים גם אני לא מוכן לקבל אף אחד חוץ מהמקור (דנה המלכה) מזל שלא ראיתי כוכב נולד אתמול ומזל שאני לא רואה את הדבר האומלל הזה כי בטח הייתי שובר את הטלוויזיה! שלא נדע מצרות ושיהיו לנו חיים יפים!!!

TziMHoNoa

New member
היו פרסומת בארמגדון בדיוק.. ../images/Emo3.gif

וזה היה מעצבן, וגם הביצוע שאחריו ל"עד העונג הבא". מה הסיפור של התכנית הזו?

רותם 264

New member
דווקא ממש אהבתי את "עד העונג.."

היא לא אולי לא שרה יפה בצורה מהדימה, אבל היא חמודה מאוד והיא עשתה את זה ממש יפה לדעתי

TziMHoNoa

New member
מיקה מקסימה..

אבל יש לי בעיה עם כל עיבוד לשירים של המכשפות, כי אני חושבת שענבל פרלמוטר פשוט ידעה איך עושים את השיר הכי טוב, ובנתיים- כל ביצוע לשירים שלהן לא רק פחות טוב מהמקור, אלא מצליח לעצבן אותי (ואני לא מתעצבנת לעיתים קרובות בכלל...), בדר"כ ביצועים אחרים פשוט לא טובים ונשמעים רע (אפילו זה של שני שליש המכשפות ורונה קינן). זה לא אומר שצריך להפסיק לבצע אותו כמובן, אבל שישתמשו בעיבוד של ענבל- לא נוגעים בזה.

רותם 264

New member
אוי, אני לא סובלת אותה

היא כזאת שחצנית מעצבנת ומציקה! אאא
רעות, באמת, איך אהבת אותה..?! לדעתי היא שרה די יפה (אבל היא עדיין מאוד מעצבנת אותי!) אבל באמת בביצוע הזה היא לא הייתה משהו.. (אגב, לא קשור בכלל- יש לי כל מיני תמונות מהפעם ההיא שאלעד ואני היינו אצלך..
)

מתנות

New member
היא נהדרת.

הביצוע הזה לא כל-כך התאים לקול שלה, או שהיא לא עבדה איתו נכון... לא יודעת. אבל באופן כללי, היא הכי טובה שם. ולימור עמר הייתה זוועתית והכאיבה לי באוזניים. אני לא מבינה איך היא שרה כל כך יפה ב"נאמר כבר הכל".

BurningUp10

New member
אכזבה!

אכזבה גדולה ממרינה שהיא הזמרת הכי טובה שם! הרסה את השיר. אלק רוצה להוציא את הצד הרוקיסטי שלה. זה רוק?! זה רוק?!!? כבר רוני סופרסטאר הייתה עושה את זה יותר רוקסטי. סתם מרחו את השיר. בכלל הלחנים שלהם לשירים לרובם ממש גרועים. אני בכלל לא מדבר על יש בזה טעם שהם עשו בצורה מזעזעת מזעזעת!! הגירסה הכי זוועתית שיש לשיר.

אני גם אוהבת אותה ..

אבל השיר לא ממש התלבש עליה,בלשון המעטה .קצת נבהלתי,אם להיות כנה ..

למעלה