מישהו ראה אתמול STARWORLD

RIPPER

New member
מישהו ראה אתמול STARWORLD

היה תוכנית על עבמים ועל ישראל הם הראו של כם מיני צילומים של עבמים מעל ישראל השיא היה שהראו צילום של מטוס של חיל האוויר רודף אחרי עבמ באמצא היום בשעה 10 בבוקר מעל תל אביב העבמ טס והמטוס שלנו אחריו כמו דבק מגע היה גם צילום מאזור הצפון שבו רואים שני מטוסי חיל האוויר מפילים עבמ או משהו כזה הדבר המעניין זה שהמגישים אומרים שלדעתם זה לא עבמים אלא כלי טיס מיתקדמים של ישראל {מניסיוני בצבא הייתי בחיל האוויר אני יודע שקיימים דברים כאלו} לא סתם אומרים שחיל האוויר שלנו הוא הטוב בעולם מה אתם אומרים

RIPPER

New member
אולי שמישהו יגיב

נו זה לא מעניין אף אחד חוץ ממני

IC4

New member
טוב כדי לאלאכזב אותך אני אגיד

לא. לא ראיתי את התכנית. אבל לפחות קראתי את מה שאמרת
גם משו. |"הדגש"| ו |"סדגש"| רק בלי ה מרכאות (אבל עם הקוים | לפני ואחרי)

Chot

New member
אני אגיב

בהנחה והיה עב"ם, הווה אומר כלי תחבורה שיכול להגיע ממממש רחוק בקצת זמן ולשייט ככה, אני לא חושבת שכלי טיס צבאי אנושי, ובעיקר אחד ישראלי, היה מספיק משוכלל כדי "לרדוף" אחריו. אבל, מכיוון שלא היה עב"ם, אין צורך לעסוק בכלי הטיס העומדות או לא עומדים לרשות צה"ל. ולא היה עב"ם כי בסטארוורלד יש סתם פיליפינים ומשמר המפרץ. משמר המפרץ היא סדרה בדיונית, אז לא כדאי להאמין למה שהם אומרים, והפיליפינים, נו, באמת. גולדי יכולה לספר לך על האמינות העיתונאית של הפיליפינים.

Chot

New member
וואו אני עמא

מזה עומדות ולא עומדים מזה השטויות האלה כמובן שעומדים או לא עומדים

Chot

New member
אה שיט אני עמא פי שלושה

טוב תעזוב את כל מה שכתבתי לגבי זה. לא קראתי את ההודעה שלך כמו שצריך וזהו

RIPPER

New member
בקשר למה שמשודר בSTARWORLD

באמת יש שם תוכניות חרבנא אבל יש גם דברים טובים וכל מה שסיפרתי שראיתי זה צילומים אמיתים של אנשים בארץ היה ילד מתל אביב ששיחק עם המצלמה שלו וראה את כל זה וצילם בקשר לכלי טיס מתקדמים של חיל האוויר אז תידע לך שקיימים כאלו יצא לי לראות לא פעם ולא פעמיים בשירותי הצבאי הייתי בבסיס של חיל האוויר

Brondelshmit

New member
חייב להגיב

נכון בשנת 97 בערך עבמים היו ממש באופנה היה פשוט טרוף כל אחד ראה עבם ואפילו דודו טופז עשה תוכנית שבה היו אמורים לבוא עבמים ועשיו כשאני מבתכל על זה אחורה זה מצחיק אותי איך שהאופנה חלפה לה!

למעלה