מישהו ראה את האולטגרה החדש

Mr Hunt

New member
מישהו ראה את האולטגרה החדש

נראה קצת זול אבל בכל זאת קראנק מדהים

Amir CTC

New member
ULTEGRA חדש

הולך בעקבות DURA ACE: מערכת 10 הילוכים עם קראנק אינטגראלי. תהיה אופציה גם ל-9 הילוכים. אגב, לפי BICYCLING האחרון העברת ההילוכים היא "CRISP AND PRESICE".

Mr Hunt

New member
קריספ שמיפס אם המחיר יהיה גבוה

אנשים יעדיפו את הקורוס 10 שהשנה הוא כמעט כמו הרקורד של שנת 2003 רק אם קצת פחות טיטניום. אני בכלל לא מבין את שימנו, למה לא להוסיף קצת קרבון לחיים, אחלה חומר והיה מוריד קצת מהמשקל הכללי של הידיות.

Amir CTC

New member
או שכן או שלא...

מה שבטוח אולי...

levinerez

New member
לפי המחירים שאני קיבלתי האולטגרה

צפוייה להיות מערכת די נפוצה בשנת 2005. מחיר ממוקם טוב בין וולוצה 10 לסנטאור 10 וזול מ ש מ ע ו ת י ת מקורוס. בקשר לאיכות - שימאנו כמובן. נכון שאין קרבון אבל מצד שני כל רוכב יוכל להרשות לעצמו מערכת כזאת. יהיה מעניין ב- 2005 לא???????????? מתי לSRAM יהיה גרופ כביש זה יותר מעניין. 3 שחקניות במגרש הזה יוסיף קצת פלפל לתחרותיות
ארז

ido mazor

New member
ארז מה לגבי מערכות קמפיונלו לשטח?

היתה איזו שמועה שקמפיונלו מפתחת מערכות לאופני שטח. גם שם יהיה נחמד אם יהיו 3 שחקניות במגרש. כדי להימנע מפירסום אסור (...) רק תגיד אם יש סיכוי שזה באמת יקרה.

levinerez

New member
לא טעיתם גם זה קיים - אמנם רק באופנ

באופני FLATBAR אך החלום הוא בר מימוש באופני שטח. אין מה לדאוג - אני לא צופה שאיז חברה עולמית תבצע מעבר לשימוש בקמפי בגלל שגם ככה אע אפשר להשיג אוצם - הם לא עומדים בביקושים וזמני האספקה שלהם - זה כמו השביתות בנמלים בארץ. חוצמזה - זה בחיים לא ינצח במחיר את החבילות של טרק 4200 ושות כך שלא נראה לי שנראה מוצרים כאלו בארץ זבת בקרוב - אלה למישהוא ממש תתחרפן הקוקיה
ארז

Mr Hunt

New member
אם האולטגרה יהיה זול מהקורוס

אז מכירות הקורוס יקרסו פשוט ככה, נשאלת השאלה אם קמפי יגיבו וורידו מחירים לקורוס.

למעלה