מישהו ראה את האוסף של גלי החדש(?)

מישהו ראה את האוסף של גלי החדש(?)

היום הייתי ב"דיונון" וראיתי שהוציאו ב NMC אוסף שירים לגלי. אולי זה כבר ממזמן אני לא יודעת אבל אני ראיתי את זה רק היום. מדובר בכל מיני אוספים ביזאריים אך חביבים של NMC, דיסקים במחיר של 30 ש"ח בסה"כ המכילים 10 שירים של זמר/ת מסוים/ת. חוץ מגלי ראיתי גם את יהורם גאון, פוליקר ויהודית רביץ. הם גם הוציאו על אותו משקל דיסק של "להיטי שנות ה- 80" או משהו כזה וגם שם יש שיר של גלי "דרך ארוכה" נדמה לי. מישהו יודע על זה משהו? אגב התמונה היא כמו של האוסף של גלי "השירים שיביאו לכם אהבה". בדיסק של גלי כאמור ינשם 10 שירים וביניהם "עוד יום", "דרך ארוכה", "נפאל" ועוד כמה. אין חידושים.

עדי 345

New member
תסתכלי בעמוד מס' 5 של הפורום, יש שם

את כל הסיפור של האוסף המוזר הזה, שהוצא בלי הסכמת האומנים למעשה...ובאמת לא חידשו בו כלום. לא התייעצו עם גלי או המנהל שלה. מסתבר שזו זכות של חברת התקליטים. לפחות זה לא רק לגלי, אלא כפי שציינת גם לאומנים אחרים עשו את זה. אני זוכר שעשו רעש גדול לפני כשנה, כשחברות אחרות הוציאו 'אוספים מוזרים' כאלה ל"החברים של נטשה" ולשלומי שבת.

hilali1

New member
כן

מה בדיוק השאלה. הוציאו את האוספים האלה לקראת החגים

שלמונזה

New member
האוסף החדש של גלי ../images/Emo168.gif

כמו שנאמר הוצא כמה דיסקים כאלה כנראה לקראת החגים (למרות שזה יצא כבר לפני חודשיים בערך), מכילים דווקא אחלה שירים של גלי (מהיותר ידועים) והדיסק גם ממש ממש בזול!!!! דווקא אוסף נורא נחמד, אבל כנראה לא בשיתוף פעולה עם האומנים וחבל.

למעלה