|מישהו ראה את ההופעה של בין השמשות?

|מישהו ראה את ההופעה של בין השמשות?

משהוא ראה את המופע "מיוסיקל" של להקת בין השמשות אתמול???

AvocadoWoman

New member
יותר נכון אחיות שלי..

וגם אמא שלי. הם יצאו מטעם "עדיהו" לראות את המופע..

אני!

הייתי לבדי, בדדי, פריקית עם שלוש צמות כי שאר בני המשפחה שלי בחרו לא לבוא... אבל היה ממש יפה!

g a n d i

New member
גם אני הייתי!!

בן דוד שלי הופיע, והוא היה מדהים!!!! וברור שהוא הכוכב...הוא זה שהתחיל את המופע. שדיבר באנגלית עם האחים בלוז. הוא גם זה ששר את טוביה..."לו הייתי רוטשילד..." פשוט כוכב!!

הוי גנית... איזה חמודה...

חשבתי שהכינוי שלי יפליל אותי... מי יקרא לעצמו "הטנור המפורסם" חוץ ממני????? זה אני... חנן!! תודה....

אנגג...

בגללך נדבק לי "לו הייתי רוטשילד" בראש, עד עכשיו, תקולל!! סתם, הייתי ממש ראוי, קודוס.

maayanot

New member
הייי....../images/Emo13.gif

אני בידיוק מעודדת את ה-
השני...

maayanot

New member
אני!!!!

באתי לצפות בשני חברים טובים (אלעד- כוכב הערב... ומאיה- הכוכבת... :) ) היה ממש מושקע ונחמד, עודדנו אותם משורה שלישית... וכמובן לא זנחנו טיפה בושות לעצמנו (הייתי בטוחה שהשיר כבר נגמר!) וזהו.. מי עוד היה (חוץ מגנית...)?

g a n d i

New member
כנראה לא הבנת...

חנן היה הכוכב ואין מה להתווכח!! למרות זאת, אני אישית אהבתי את הקטע של אלעד בחלק של cats כשהוא שר באנגלית...אבל מה זה קטע אחד לעומת הופעה שלמה שבה חנן היה פשוט מ-ד-ה-י-ם! אתם עוד תראו, חנג' עוד יגיע רחוק...כמובן שגם אני:) הקלטות שאנחנו הקלטנו יחד בשנים המוקדמות יהיו שוות מיליונים!

איזה מגניב...

אני נזכר בPure Shores וב Listing to your-self!!!!!! יש לך את הקלטת הזו???? אני יודע שקלטת מפלילה שלי נמצאת אצלך... שאני שר את Bad Stuf אני חייב לשמוע את הקלטות האלו!! אני אקח ממך שוב גם את הדיסק GP... יהיה נחמד אם נקליט שוב משהו....

anava1

New member
מאוד נחמד!../images/Emo9.gif

חח לא נראה לי שאתה יודע אבל..יש לי עוד ממזמןןן דיסק ש'גניה' צרבה לי שיש בו שירים גם שלך ושלה...ואתם שרים פשוט יאפפפפההה!!! כל מי ששמע היה בהלם כשאמרתי לו שזאת חברה שלי ובן דוד שלה שרים!

כעיקרון זה דיסק של גנית

אה.... כעיקרון זה דיסק של גנית אני רק עשיתי קולות רקע בכמה שירים... את בת - דודה של לירן יעקוב נכון??? הוא לומד איתי... הוא אמר לי שהשמעת לו את זה פעם...

maayanot

New member
גנית...

עם כל הכבוד... אני לא חושבת שהיה קטע אחד של אלעד בו הוא לא היה פחות ממצויין.. אבל שתינו מאוד משוחדות.. :)

anava1

New member
נכון../images/Emo13.gif

וגם הוא היה בהלם לשמוע אותך... ולא, אתה עשית קולות רקע אבל גם היה שיר רק שלך..(לבד..)

maayanot

New member
אלעד

זה חבר טוב שלי... והוא באמת היה נהדר בהופעה... :) וזהו, אם יש עוד שאלות, עליי, עליו, או סתם בא לכן על חתימות שלו-- בכיף!

g a n d i

New member
בקיצר...

גם אלעד וגם חנן כוכבים:) וכן חנן יש לי בהחלט קלטות מפלילות שלך, אבל גם שלי ביחד, אז אל תדאג זה ישאר בינינו...חוץ מזה שאני עושה עבודת יחצנות טובה! משווקת רק את הדברים הטובים... אם יש דרישות לדיסקים חברים, אני פה:)

למעלה