מישהו ראה את ההופעה ?!

AlisA123

New member
מישהו ראה את ההופעה ?!

בערוץ MTV היטס, היה חצי שעה של הופעה שלהם בספרד יאו איך קינאתי חח, גם אני רוצה הופעה ביל היה כ'כ חמוד עם ההבעות פנים שלו חחחחח וטום, אין מילים |מאוהבת|

dorkiflitz

New member
יוווווווווווווווווווווו

רצינייייייייי?!?!??! אעהעהעעהעההה למה לא אמרו כלום!?!?!?

AlisA123

New member
יאאאו הפסדתן?

אין לי מושגגגגג זה היה במסגרת זה שהם תמיד מראים מדי פעם הופעות חיות וזה תבדקו אולי יהיה מאוחר בלילה

ElinorLahav

New member
שייייייייייייייט !

זה תמיייייד קוררא לי אני כל היום בMTV מחכה למשהו על טוקיוו וכלוווווווום ! אבל כשאני לא פה תמיד יש אותם ! * * עצבבבבבבבבבבבבבבנית * *

dorkiflitz

New member
יש פרסומת של טוקיו באמטיוי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עכשיו חזרתי מחברה שלי וראינו בערוץ אמטיוי בייס פרסומת לדיסק סינגל של רדי סט גו! טוב שלא הייתי בשוק טוטאלי והלב שלי התחרפןןן!!! זה כזה יפה עם השיר ברקע וזה.. אבל עדיין, אררררררר רציתי לראות את ההופעה! סעמקק

קרה לי הדבר הכי מפחיד בעולם../images/Emo174.gif

נרשמתי לאתר Vampire Freaks ואחרי 2 ד' מישהו הוסיף אותי למסן. הוא ניסה להתחיל איתי ולשלוח לי לבבות ונשיקות והוא כל הזמן רצה שאשים מצלמה. לא משנה שאני צורחת עליו שיפסיק לשלוח לי דברים ושהוא לא הולך לראות אותי, הוא ניסה שוב להתחיל איתי. הוא ממש הציק לי ולא עזב אותי. הוא שם מצלמה. צילמתי אותו בצילום מסך. הוא ניסה לשכנע אותי שאשים מצלמה ושהוא ייתן לי כסף! זה כ"כ מפחיד

ElinorLahav

New member
אאאאאמאל'ה !

הוא נראה כמו מחחחחבל !
פשווט תמחחקי אותו ואל תדברי איתו ... אם הוא ימשים להציק לך ישש לך תמונה שלו את יכולה להתלוננן עליו ! ואל תפחדי אנחנוו נשמור עלייך
אוהבת ביי

חח חמודה../images/Emo174.gif

מחקתי וחסמתי אותו אבל הוא כל שנייה פותח עוד כתובות מסן ושולח לי הודעות!

3has3

New member
../images/Emo69.gif מה?!

אז פשוט אל תוסיפי מישהו שאת לא מכירה

dorkiflitz

New member
../images/Emo109.gifאמג ../images/Emo2.gif

הוא ממש מפחיד :S פשוט תתעלמי ממנו.. ואם אפשר אז תחסמי..

למעלה