מישהו ראה את הסרט ג`יה???

libi k

New member
מישהו ראה את הסרט ג`יה???

זה עם אנג`ליה ג`ולי. הסיפור הוא על דוגמנית לסבית שמתמכרת לסמים. זה סרט די מדהים וגם עצוב, אנג`לינה משחקת שם ניפלאה. ראיתי אותו עם חברה שלי שהיא במקרה לסבית אז היא התלהבה יותר ממני ב``קטעים מסוימים``. אבל סרט מומלץ לכול אחד.

leeloo

New member
סרט מאוד מוצלח

אני חושבת שהוא מראה בצורה מאוד משכנעת את המבט על עולם הדוגמנות. עם הסמים, הרזון, השעות, העייפות, וגם יש סיפור לסבי קטן שתמיד יכול לחיות סרט עבור אנשים מסוימים.... באמת סרט טוב, אבל שיגע אותי איך שאמא שלה התייחסה אליה, זו לא אמא זה בן אדם זר, ועם אמא כזו, איך אפשר לצאת נורמלי ולא מתוסבך?! אנג`לינה ג`ולי היא שחקנית טובה מאוד, יפיפה, והתפקיד ממש תפור עליה. יש בה מהיופי, מהאופי של ללכת על הצד הפרוע והמסוכן, וגם מתאים לה לשחק איזו לסבית קטנטנה...

אנגלינה

New member
השאיר עליי רושם מדהים.....

הסרט הזה השאיר עליי רושם ענק........ הוא היה ענק ומשם התחלתי לאהוב את אנגלינה גולי המקסימה והממהממת עלילה מרתקת וסוף קשה כל כך........ אנג`י

epitaph

New member
את אנגלינה ג`ולי

התחלתי להעריך כשחקנית רק אחרי Hackers אבל כנראה שזה רק אני... ודרך אגב הכינוי שלך זה קשור אליה איך שהוא? (כאילו אנגלינה...דהההההה) -עדי-

** רוזבד

New member
אני ראיתי

וזה סרט כל כך יפה הקטע שהכי אהבתי בסרט זה הקטע שהיא אומרת ``Thank you and fuck you``

Alfrendo

New member
סרט די ראליסטי

מה שהכי אהבתי בסרט, זה שהוא אמיתי, לא מזויף, פתוח, מראה את כל הראליות של השנים ההם והסוף היה לא הפי-אנד אלא ראליסטי וקשה. וכמובן אנג`לינה הסתדרה עם התפקיד טוב מאוד. המלצות לאלה שעוד לא ראו את הסרט - אל תבואו לראות את הסרט עם מחשבה שזה סתם סרט על לסבית אחת. יש בו משהו נוסף - סיפור מהחיים, שזה בדרך כלל יותר מעניין, והרגשה של ``איפה טעינו, מה לא עשינו, איך אני הייתי במקומה``, כלומר, לפתוח את הראש ולנסות להבין את מעשיה. מעניין, מפתיע, מרגש, פעם אחת בהחלט לא מספיקה... (-:

למעלה