../images/Emo58.gif למי שלא ראה את הסרט
ס פ ו י ל ר מדובר על איזה אתר באינטרנט שכל מי שנכנס אליו והסכים להשתתף רואה דמות שאישה יפה וגבוהה בלונדינית מסתורית ואז מהר רצים כל מיני תמונות מוזרות וגם מבחילות על המסך, ואחרי כן מי שהיה באתר מת אחרי יומיים מהפחד הכי גדול של אותו בנאדם (כל אחד והפחד שלו) ויש שתי חוקרים ששתיהם ראו את זה האתר ובסוף היא מגלה שזו איזו בחורה שנרצחה ע"י פסיכופת שחוטף בחורות ומענה אותם עם כל מיני ניתוחים כשהן חיות - ממש מבחיל... עד שהן כבר מאבדות צורת אנוש, ממש מוציא להם את העור וכאלו...אז ההיא מגלה לפי כל מיני הזיות והתמונות שראתה באתר איפה הבחורה הזו נמצאת והיא מוצאת את הגופה המרוטשת שלה בתוך איזה אגם נטוש ליד מבנה נטוש ומפחיד שהיה פעם מפעל או משהו ואח"כ היא הולכת למצוא את הרוצח ונדמה לי שהוא הורג את השותף שלה ושהיא שם אז היא משחררת עוד בחורה שהייתה כלואה אצלו שהוא לא הספיק לרצוח, אה וגם הוא מצלם את ההתעללויות שלו הפסיכופט, ואיכשהו היא מצליחה לגבור עליו ואז פיתאום הוא בהזיות והבחורה הבלונדינית מופיעה לו בהזיה והורגת אותו בצורה מבחילה... אם לומר את האמת, החבר שלי נרדם על ההתחלה ואני נרדמתי עליו קצת בתחילת-אמצע הסרט אבל בסוף הכרחתי את עצמי לראות כי עניין אותי...