מישהו ראה את הפרק של הישרדות עכשיו?

white is formal

New member
מישהו ראה את הפרק של הישרדות עכשיו?

מישהו ראה מה קייטי באמת כתבה, איאן או קרין? כי נראה לי ראיתי שג'ן כתבה קרין.. זה רק אני?

shawn 1

New member
נצל"ש חשווב!!

אני חייב ממכם שתגידו לי, בבקשה רק ב"כן" או ב"לא! אני מוריד את הפרק ה1 של עונה 2 של "מגרש ביתי", וכרגע הצצתי לשניונת בפרק ואני רק רוצה לדעת, ב5 דקות הראשונות (אם לא פחות) מראים את ניית'ן ואת היילי במיטה יחד?? (מצעים לבנים...להמחשה..)??? ....כי אני רוצה לדעת אם אני מוריד תפרק הנכון... תודה מראש...ובלי ספוילרים..רק "כן" או "לא"...

JTיXל

New member
כן הם התחתנו......!

תלמד פעם הבאה לנצל"ש ......ואז אולי יענו לך כמו שצריך.... ולמי שפתח את השירשור מצטער לא יצא לי לראות מי כתב מה......אבל אני מניח שכולם הצביעו לקרין

shawn 1

New member
תודה רבה על הספוילר!!!!!!!!!!!

ביקשתי רק ב"כן" וב"לא", וניצלשתי נכון... ניצלשתי להודעה הראשית! ממש תודה מצדך לתת לי ספוילר! אבל שוב אני אשאל..הקטע שהסברתי הנ"ל, ב"כן" או ב"לא", זה נכון? אני מוריד תפרק הנכון?

JTיXל

New member
כן....

אבל לא מנצלשים למישהו שאפילו לא הספיקו לענות לו.....כי אז כל השירשור יכול להתמקד בנצלוש ......ואז לא עונים למי שפתח את השירשור

shawn 1

New member
או קיי מצטער...פשוט לא ידעתי...

ואתה בטוח ש"כן"? מכיוון שאם לא סתם אני ישאיר תמחשב שלי דלוק כול הלילה וכול מחר...ומי יודע עוד מתי...

JTיXל

New member
אה.....בעצם לא בטוח.....

ומגלים שהם התחתנו בעונה הראשונה.....אז זה לא ספויילר ולמה אתה מוריד??....כל העונה השניה מהתחלה ביס וויקאנד....פיספסת אולי שני פרקים

shawn 1

New member
אני אבל רואה מההתחלה בDVD

ועכשיו שוב חזרת על הספוילר, ואני רק בפרק 11 בעונה 1 ואני פיספסתי רק את פרק 1 של עונה 2 ואני שם הקלטה לפרקים שבעונה 2 שביס וויקנד, מאתמול התחלתי, וחסר לי פרק הפתיחה של עונה 2 אז שמתי להורדה, ואני רק רציתי להיות בטוח שאני מוריד תנכון....אל תזכיר את ה"ספוילר ט'ינג" שוב..טוב...?

shawn 1

New member
אגב, למה התכוונת ב"לא בטוח"?

ואם אתה לא יודע, אז שבבקשה שמישו אחר יענה, אני נואש לדעת!

JTיXל

New member
התכוונתי לזה שאני לא בטוח....

אני לא בטוח אם זה הראשון או השני......ושוב.....תשחרר אחי זה רק תוכנית טלויזיה......

JTיXל

New member
כן....

אבל לא מנצלשים למישהו שאפילו לא הספיקו לענות לו.....כי אז כל השירשור יכול להתמקד בנצלוש ......ואז לא עונים למי שפתח את השירשור

היא כתבה קרין....

עובדה שאיאן נשאר.......הוא כזה מקסים!!!!!!!!! למה הוא לקח את טום ולא אותה??????? יווווו....הפרקים הפכו להיות ממש מעולים!!! אני מרוצה.....הייתי במתח עד הסוף..... עכשיו זה סופי, אני ממש רוצה שאיאן יזכה!!! יאללה, תגיבו!!! לא חייבים לנצל"ש כל דבר......

Aviad1987

New member
כולם הצביעו לקרין. אני חושב..

איזה פרק מעולה! במיוחד המריבה שלהם באמצע הטרייבל מיטינג, זה פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר. תמיד הם מתנהגים כל כך בנימוס ועונים בקלילות על השאלות. הפעם קרין פתחה פה..

למעלה