מישהו ראה את הקונצרט שהיה היום בערוץ 56

arg13993

New member
מישהו ראה את הקונצרט שהיה היום בערוץ 56

בשעה19:00 ?????????????????????

pepe chatruc

New member
../images/Emo6.gif ריבר רקדו על בוקה

בישול גאוני לבלוצ'י משחק ענק לאורטגה ופריצה ענקית של הגמד בונאנוטה!!! איזו אליפות משוגעת בוקה הפסידו , אינדסינחנטה מפסידים כרגע 10 דק' לסיום , טיגרה עושים תיקו ועדיין ראסינג וסן לורנסו לא מצליחות להתקרב!!! נראה לי ישבר שיא הנק' השלילי לקבוצה אלופה בטורניר קצר ( לדעתי של ניולס כרגע )

אלון 58

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif../images/Emo70.gif

למה,אתה חושב שאני דבוק לטלויזיה כמו רוב הצבור בארץ?אני גם עובד,אני פועל-תעשיה(עוד נשארו כאלה בארץ הזו...).

כרוני

New member
איזה קונצרט ישדרו בערוץ 56? אני בטוח שאתה

לפחות יודע איזה ערוץ זה (ספורט ...כאילו דא... על מה נראה לך יפתחו שרשורים בפורום הזה? על מוזיקה של להקת מירנדה?). או ש"לא דבוק לטלויזיה כמו רוב הציבור" = 'אני מכיר רק את הערוץ עם חיים יבין'?

אלון 58

New member
לא מקשר בין ../images/Emo79.gif ל-../images/Emo86.gif...,

yoelmati

New member
בקישור הבא תוכל לקשר היטב

קונצ'רטו לכינור של מיז'ונריוס ... וזה רק הסיכום.

batigol

New member
איזה תענוג להיזכר ברגעים גדולים

למרות שהאנג אובר מהמשחק עדיין לא עבר, תמיד נחמד לראות את המהלכים האלה. למרות שריבר שיחקה מול קבוצנ די עלובה, שהשופט רץ יותר מכל השחקנים שלה גם יחד, היה ממש תענוג. לבוריטו זו הייתה בטח שירת הברבור, והוא הזכיר את אותו שחקן שנתן את הרגש בנבחרת של 98 (באטיסטוטה נתן את הגולים). es para vo, bostero puto la puta q te pario

yoelmati

New member
אלון - אין צורך להידבק למסך הטלוויזיה

יש כלי פשוט וקל לשימוש, שנקרא אינטרנט, ובו אפשר להתעדכן בכל הנאמר כאן. מן הסתם, רוב ההודעות פה יעסקו בקונצרטים של כדורגל ולא של מוסיקה קלאסית. בכל אופן, אף אחד לא מכריח אותך לאהוב כדורגל, זה בטוח. אגב, לגבי התעסוקה שמנעה ממך לראות את הקונצרט של אתמול - אומנם אין מקום להשוואה, אבל למרות שזה לא נראה ככה, גם אני ורבים מהכותבים פה לא בדיוק יושבים כל היום ומגרבצים בבית. הנה, תראה את כרוני, מרוב עיסוקים ותעסוקות הוא פספס את המשחק אתמול, כמעט כמו כל שחקני הבוסטה... (צוחק גבר, ואגב - לא ארבתי במסנג'ר! אני חושב ש"חיצי הציניות המשובחים" שלי כבר מזמן לא פגעו כ"כ טוב....חחחח, חבל רק שבשבוע הבא זה יהיה הפוך - אני כבר מכין תירוצים...)

כרוני

New member
../images/Emo6.gif

אוהד בקש להזכיר את ה-4:1 לטיגרה וניואלס... ובקש שתזהרו גם מאולימפו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אלון 58

New member
האינטרנט שימושי...,

כדורגל,אני מודה וגם הודתי בעבר,איני מבין בזה כמעט,על-אף שזה חלק מתרבות הפנאי של ארגנטינה,אם התנאי ל"תפקיד" כאן הוא הבנת
,אז אני מוכן להעביר את מושכות הניהול כאן למישהו שמבין בזה,אם זה יכול לדעתכם לתרום לנושא. לא הסקתי שמישהו יושב ו"מגרבץ",רק ציינתי עובדה שלא ראיתי זאת,בעיקר שכיום אני לא צרכן של טלויזיה כמו פעם,האינטרנט יותר אטרקטיבי עבורי.

למעלה