מישהו ראה את הקליפ החדש של אווריל? שיר מדהים (i´m with you) וקליפ לא כל כך מדהים
A AndreaCorr © New member 11/12/02 #1 מישהו ראה את הקליפ ../images/Emo168.gif החדש של אווריל? שיר מדהים (i´m with you) וקליפ לא כל כך מדהים
מישהו ראה את הקליפ ../images/Emo168.gif החדש של אווריל? שיר מדהים (i´m with you) וקליפ לא כל כך מדהים
א אמיתי טויטי New member 12/12/02 #2 עד אחד? היא לא נחה? בקושי השיר הראשון שלה יצא מ-20 הגדולים. לאט לאט ילדונת...
Y yanivtr New member 12/12/02 #4 למה לי אף פעם לא יוצא לראות קליפים חדשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא פייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייר אני רואה אותם רק אחרי שנה!! ושלא תגידו שאני בקושי רואה MTV אני חורש על הערוץ!!
למה לי אף פעם לא יוצא לראות קליפים חדשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא פייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייר אני רואה אותם רק אחרי שנה!! ושלא תגידו שאני בקושי רואה MTV אני חורש על הערוץ!!
S Shahafo New member 12/12/02 #5 אני עוד לא ראיתי את קומפליקייטד פחחחחחחח סתם ראיתי אפילו את סקייטר.. אבל את אני איתך לא, אני זקוק לMTV HITS!!
אני עוד לא ראיתי את קומפליקייטד פחחחחחחח סתם ראיתי אפילו את סקייטר.. אבל את אני איתך לא, אני זקוק לMTV HITS!!
A Azar Azar New member 12/12/02 #6 אני לא אהבתי במיוחד את הקליפ השיר יפה אבל אחרי 5 פעמים ששמעתי אותו הוא התחיל להיות מאוס ומשעמם מחכה כבר שתוציא קליפ ללוסינג גריפ כי זה שיר שלא נמאס שמעתי אותו כבר 100 פעם
אני לא אהבתי במיוחד את הקליפ השיר יפה אבל אחרי 5 פעמים ששמעתי אותו הוא התחיל להיות מאוס ומשעמם מחכה כבר שתוציא קליפ ללוסינג גריפ כי זה שיר שלא נמאס שמעתי אותו כבר 100 פעם
A Azar Azar New member 12/12/02 #8 היה סבבה חוץ מהקטע של החזרה כי אני גר בבת ים ועד אילת זה 5 שעות ועם עצירות בדרך זה 6 שעות