מישהו ראה את הראיון עם ד"ר בן דוב?

מישהו ראה את הראיון עם ד"ר בן דוב?

היה ראיון מרתק בתוכנית "חוצה ישראל" עם ד"ר בן דוב. הדיון היה ברובו על מיסטיקה ופיזיקה, וגם על האמונות הפאגאניות של הד"ר. ממש ממש מרתק, וסף סוך מישהו הסביר במילים פשוטות את הנפלאות של האמונה הפאגאנית.

מרתק!

אני מנהלת דו שיח עם עצמי, אבל אני חייבת להגיד לכם שהאתר שלו ממש מצוין! אל תבהלו מהעיצוב - האתר שלו מעמיק - המאמרים שלו מרתקים, ואם במאמר על קלפי הטארוט הוא גם כותב בקצרה על קראולי, למשל, הוא נותן לינק למאמר אחר שיש לו על קראולי. הוא כותב את הדברים בצורה כל כך פשוטה ויפה... אתם פשוט חייבים להכנס לאתר שלו!

The Wraith

New member
לא יכולתי

לראות אותך מנהלת שיחה עם עצמך, אז החלטתי להצטרף: הוא קרא לקרואלי- קרולי!!! כופר!

hsotrt

New member
../images/Emo6.gif

נכון!! אני מת על הכתיבה שלו...הייתי באתר שלו וכאלה... ממליץ מאוד...

Justin Angel

New member
לא ראיתי

אני מכיר את פר´ בן-דוב כבר כמה שנים טובות ,מאז שהוא נתן לאגודה מספר כתבות בשביל לפרסם בתכתובת ובאתר. כמו שאמרתי לפני כמה חודשים שזה עלה בפורום "מאגיה וכישוף", הוא איש נחמד מאוד ומאוד מלומד. אבל הוא לא הדובר הכי טוב שאפשר למצוא לפאגאניזם ולא נכנס לסיבות למה לא.

deep ocean

New member
אני בשוק!

איזה מקריות!!! היום שמעתי עם אדם בשם זה שמלמד באוניברסיטה שאני לומדת בה. (ת"א) המליצו לי לקחת קורס איתו!!!!! היום במקרה נכסתי אליכם..ומנה אני רואה...דיון עליו!!! ואוו!!! איפה הוא התראיין?

למעלה