מישהו ראה את התוכנית על הזוגות אמש?

נימשון

New member
מישהו ראה את התוכנית על הזוגות אמש?

אני מדברת על התוכנית בערוץ2

asian girl

New member
סתם שטויות

ראיתי איזה חצי שעה הראשונה... מה אני אגיד לך? הוא עושה ביד, היא עושה ביד ושניהם נהנים מיחסים הליברליים שיש להם (הם עושים את זה אחד ליד השני).. הרי ברור שאף אחד לא מספר באמת על היחסים שלו עם בן\בת זוג...

03lior

New member
אני חייב להגיב לך

את לא יודעת כמה זה משחרר שאשה יכולה לאונן חופשי מול הגבר שלה. וגם הפוך.אשתי אומרת שזה מגרה אותה לראות גבר מאונן. דבר שני מה רע בזה?

03lior

New member
עוד דבר קטן

אסור שיהיה בושה בין הזוגות. וזה רק ההתחלה ידידתי

asian girl

New member
לא עניין של בושה

הכל מותר. אבל האם כדאי? זה כמו שאתה יכול להתנהג בגסות כלפי אחרים אבל זה לא מה שבן אדם תרבותי עם קצת מוסר יעשה... אתה יכול לאכול עם הידיים אבל לא תמיד ולא בכל המקומות. אתה יכול לקלל אבל זה לא מוסיף לך כבוד. כמו כן, אתה יכול לאונן מול החברה שלך אבל השאלה למה ומתי.

נימשון

New member
למה לא לאונן מול בן הזוג../images/Emo35.gif

אוננות הדדית או אוננות ביחד היא אחד הדברים הכי מגרים והכי אינטימיים שיש בין בני זוג. אני קצתץ מתקשה להבין מדוע את רואה בכך מעשה שלילי

asian girl

New member
לא אמרתי שלילי

שאלתי הייתה למה ומתי... אני לא מומחית בסקסולוגיה אבל מעניין אותי לשאול מישהו שהוא כן... אם יש צורך בלאונן זה אומר שהמין לא מספק?

אפילו יותר מזה !!!

לאונן מול בן/בת זוג מראה לבן/בת זוג איך אנחנו אוהבים את זה - איפה לגעת, איך לגעת, כמה לגעת - לפעמים המידע הזה מאוד שימושי - לא יצא לך לראות אף פעם "המדריך לאוהבים" ? מעבר לעובדה שכל אחד צריך להרגיש נוח עם הגוף שלו ועם הגוף של בן/בת הזוג - ואוננות בהחלט מראה על נוחות מסויימת - זה כמו להגיד שאף פעם לא עשית סקס באור....

asian girl

New member
אז כנראה אני צריכה

ללכת לטיפול... כאן
לא עוזרות... רק
ואולי

תשמעי מותק -

אני חושב שבשביל התחלה - את צריכה להפסיק לדבר באייקונים.... ככה יותר יבינו אותך - ואז אולי לא תצטרכי ללכת ל-
....

asian girl

New member
יש עוד דרישות

מיוחדות? בכיף...למה לא? ואייקונים... אי אפשר בלעדיהם...

נימשון

New member
זה מצחיק אותך??

לא להרגיש בנוח עם עצמך מספיק כדי לקיים יחסי מין באור זה לא משהו שכל כך מצחיק, לאאותי לפחות. אני מודעת לכמה דימוי גוף הוא דבר בעייתי ובהחלט חושבת שבחורה לא יכולה להגיע לחופש מיני מולחט שכולל גם מין באור וגם אוננות אל מול בן הזוג כשהיא לא שלמה עם עצמה וכן, זו בהחלט סיבה טובה מאוד ללכת לטיפול.

אלמרה

New member
ראיתי.. זה היה רדוד!!!

מאוד נמוך ועוד צפויים לנו פרקים נוספים??? מי יודע עד כמה עוד ירדו אנשים רק כדי להופיע בטמבלויזיה...

asian girl

New member
דווקא ממך ציפיתי לתגובה אחרת

אתה מאכזב אותי אלמרה... אתה מקלקל את המוניטין המקולקל שלך...
איפה התלהבות? איפה "גם אני רוצה ככה"?

אלמרה

New member
חחח... אעשה משהו לתקן את הרושם...

בהזמנות... אפשר עם תכנית "פספוסים"?

bulb

New member
הייתי שקוע באמבט ,מנסה להביא מזור

לשרירים הדואבים אחרי 4 שעות של רכיבה בשטח. ולשאלתך: מה שהולך בחדרי חדרים אצל אחרים לא מענין לי את קצה השערה בביצה השמאלית (סליחה על הצרפתית). מה זה אמור להיות? הגירסא הטלוויזיונית להשוואה בשירותים?

shaniza

New member
באמת לא מעניין?

הרי תוכניות הריאלטי (מטופשות עד כמה שיהיו) נוצרו כדי לספק את יצר הסקרנות של המין האנושי ולרוב יש להם רייטינג לא מועט ...

bulb

New member
יש דברים שמסקרנים אותי

זה לא אחד מהם. רייטינג גבוה לא מהווה אינדיקציה לאיכות (מי צעק מאחור "דודו טופז"?)

למעלה