מישהו ראה את התוכנית של רוית נאור?

קימאני

New member
מישהו ראה את התוכנית של רוית נאור?

שתי שאלות לי לגבי זה: 1. איך בכלל נכנסים לאתר התוכנית?? ניסיתי דרך מה שכתוב ולא הצלחתי... האם מישהו הצליח ויכול להדריך אותי?? 2. בתוכנית של יום שלישי ב- 15:00בצהריים היתה כתבה על איזשהו צימר במטולה. אני פספסתי את השם.אולי מישהו שמע או מכיר??? תודה...

רמתא

New member
לידיעתך, האייטמים בתוכנית בתשלום

מסעדות וצימרים צריכים לשלם עבור האייטם, והאיטימים הם בגדר פרסום. אין שם "המלצה" של תוכן, אלא תשלום של כ 3000 דולר לאייטם כמו מודעת פרסום. לכן כדאי להתייחס לאייטים בתוכנית כפרסום טהור, ולא יותר. בהצלחה

נכון גם ממני דרשו תשלום

אומנם לא 3000 דולר,אבל גם בפחות מזה זה נראה לי לא בסדר,לכן לא הסכמתי.דיברו איתי על איזכור וצילום של כ-1 דקה (שזה נחשב המון בטלוויזיה) ב-3000 ש"ח,להערכתי יש חברה פרטית שיוצרת איטמים מהסוג הזה,היא מציעה את האיטמים לתוכנית,ואם זה נראה להם הם קונים מהם את האייטם,כך שהם מקבלים כסף גם מבעל הצימר וגם מערוץ 10,

קימאני

New member
אני בשוק

מה אתה אומר?? חשבתי שזוהי תוכנית שמשדרת באמת את מה שטוב. לא היה לי מושג שהם לוקחים תשלום על כך... יאללה זה באמת ביזיון.

ShirShir

New member
אל תהיו תמימים, כל מה שמפורסם ב-

בטלויזיה, עולה כסף למי שמפרסם....
בכל תוכנית אירוח, בישול, טיולים וכו'...

איריסג

New member
ממש לא נכון!

אני לא יודעת ספציפית על התוכנית של רוית נאור, ונכון שלאחרונה היו כתבות על תוכניות דוגמת "תיק שיווק" וכו' ונכון שהמונח "תוכן שיווקי" תוספ מקום די גדול בתקשורת לאחרונה אבל.... כמי שעוסקת בתחום היח"צ כבר די הרבה זמן אני יכולה להגיד בוודאות שיש מספיק אייטמים מערכתיים שנכנסו לתוכניות בלי שהתוכנית גבתה עליהם כסף. (אלא אם את מתייחסת בדברייך לתשלום למשרד יחסי הציבור שמזיע על הכנסת האייטמים לתוכניות)

למעלה