מישהו ראה את וויקד עם השכנים של צ'יץ'

יוליקה

Member
מנהל
מישהו ראה את וויקד עם השכנים של צ'יץ'

להקת השכנים של צ'יץ' העלתה את המחזמר וויקד הם יצאו עם זה להופעות בלוס אנג'לס והופיעו בהיכל קודקאק בהצלחה רבה מאד - לא רצו לתת להם לרדת מהבמה.

tommy walker

New member
כמה תיקונים...

נכון, השכנים של צ'יץ' העלו בארץ את המחזמר ויקד ואני ראיתי אותו והיה יפה. אבל הם לא הופיעו עם ויקד מחוץ לגבולות הארץ. לא מזמן הם חזרו מסיבוב הופעות בלוס אנג'לס במסגרת חגיגות ה-60 למדינת ישראל אבל הם לא הופיעו שם עם המחזמר ויקד אלא בעיקר עם שירים ישראלים ובעיקר הופיעו בפני קהילות יהודיות ובתי ספר יהודיים. בנוסף הם גם השתתפו במופע מיוחד שנערך בהיכל קודאק (האולם שבו נערך טקס האוסקר) לרגל 60 שנות עצמאות. במופע הזה השתתפו גם רמי קלייינשטיין, אחינועם ניני ועוד. במופע הזה השכנים של צ'יץ' השתתפו רק בסופו ושרו יחד עם שאר הזמרים במופע את שיר הסיום- הללויה. אבל לא היה שום קשר בין המחזמר ויקד לבין מסע ההופעות הזה.

Schnickelfritz

New member
סתם למען הנטפוק

הם לא עלו רק בסוף, הם שרו את התקווה בפתיחת המופע.

זו היתה הפקה די משונה

כלומר תרגום לא משהו וקהל שהתחיל לצרוח באמצע ולעודד בצורה די פרחית את השחקנים לעומת הופעות של הצופים של תל אביב או צעירי תל אביב לדוגמא שעברו בצורה נורמלית

tommy walker

New member
חחח

הביקורת שלך על ההפקה היא שהתרגום לא היה טוב ושהקהל לא היה טוב? :) אם ככה אז כנראה חוץ מזה ההפקה מעולה. כי תרגום זה פונקציה מסוימת בהפקה אבל יש קריטריונים הרבה יותר חשובים מזה כדי להחליט אם הפקה היא טובה או לא. הלוואי שבכל הפקה הבעיה היחידה תהיה התרגום... ולגבי קהל... אז אני לא חושב שזה רלוונטי. כלומר, מה הקהל קשור לרמת ההפקה? חחח גם הקהל צריך להיות מוכשר? לא רק השחקנים? אתה מוזמן לפרט אם בא לך...

A CharmedOne

New member
אתה היית?

גם אני הייתי! היה ממש נחמד... היו כמה דברים שהציקו לי, כמו תפאורה, פתרון לבעיית התעופה (נו... כשהיא עפה), ושאת הצלילים הגבוהים בשירים "לקחו" מאידינה מנזל...

למעלה