מישהו ראה את זה?

LeAnnDylan

Well-known member
מישהו ראה את זה?

זה כמה דקות מהפרק הראשון של העונה השלישית http://il.youtube.com/watch?v=jXSMeelm_Qc
למטה אישית ראיתי רק איזה דקה מזה אבל ממש לא אהבתי. מה שאהבתי בעונה הראשונה של קייל זה שהתוכנית הייתה "מציאותית" עד כמה שאפשר בתוכניות כאלה וגם הדברים ה"יוצאי דופן" הצליחו להסביר בצורה פחות או יותר משכענת אבל עכשיו זה כאילו התסריטאים החליטו לזרוק את כל המציאותיות הזאת והפכן את התוכנית במודע למדע בידיוני ופשוט הרסו את כל הקסם שלה. תוכניות מדע בידיוני לא רק שיש כמו גרגירי חול בחוף ים אלה שהם גם פי אלף יותר טובות מזה. אם כל העונה השלישית תיראה ככה אני נוטשת את הסדרה. ממש אכזבה

adii1201

New member
../images/Emo58.gif (אגב גם הקליפ של דילן הוא ספוילר)

אוקיי את הקטע שהם מנפצים את המנורות עוד קיבלתי.. קייל עשה את זה כמה פעמים כבר.. הבנתי
גם את הקטע בסוף שהוא מעיף את הדלת (אחרי שהוא לקח את אמנדה) גם קיבלתי
את הקטע של המכות
כאילו מה?! אוקיי הוא כבר הלך מכות בעבר עם ההוא מהביצפר של ג'וש וראו שהוא יודע להתחמק מכל הזה אבל כאילו באמת מה?! 80 אנשים הולכים איתך מכות, סופרמן אתה לא
והקטע של הדלת עם אמנדה.. מה, הפכנו להיות בעלי כוחות מיוחדים?1 אתה בסה"כ מפותח יותר מהאחרים בצורה משמעותית.. אבל אתה עדיין בנאדם
בקיצור גם אני לא אהבתי.. אני ממש מקווה שזה לא הכיוון של כל העונה הזו... זה באמת נהיה לא אמין
וסתם יש גם באתר הרשמי של הסדרה איזה קטע קצר ממש: http://abcfamily.go.com/abcfamily/path/section_Shows+Kyle-XY/page_Detail

NoFaR815

New member
../images/Emo207.gif עדי לטיפולך../images/Emo88.gif

המערכת החדשה לא פותחת לי הודעות.. והאתר בכלל איטייייי

adii1201

New member
מוכר.. CTRL+F5 ייפתור את הבעיה../images/Emo13.gif

וזה שהאתר איטי... מה אני, תמיכה טכנית?!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifבערך תמיכה טכנית

אז אני אשאל גם משהו
מוכר לך דבר כזה שהוא לא נותן לי להדביק שומדבר להודעה במערכת החדשה (מה שמקשה עלי לענות על שאלונים
)?

adii1201

New member
../images/Emo12.gif

מה הוא אומר לך? תתארי לי את התקלה הטכנית אני אעביר את זה הלאה

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifלא כתוב תקלה טכנית../images/Emo12.gif

זה פשוט לא נותן לי להדביק

adii1201

New member
הוא לא אומר לך כלום?../images/Emo6.gif

כאילו לא כתוב לך משו? וניסיתי לעשות כפתור ימני בעכבר ואז פייסט או רק קונטרול V?

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifכן, ניסיתי את שניהם../images/Emo12.gif

הוא פשוט לא נותן להדביק החוליגן

יאייי אם יש הרבה בעיות זה אומר שהם ידחו

את ההחלפה למערכת החדשה! ויש את הפורום הזה של ה"פורומים החדשים" שאת יכולה לשאול שם.

adii1201

New member
אין הרבה בעיות../images/Emo69.gif

יש במערכת הזו תקלות לא פחות ממה שהיה במערכת הישנה
וכדאי שתתחילי להתרגל אליה כי היא באיזשהו שלב תהיה המערכת היחידה

למעלה