מישהו ראה את מסע הפרסום של orange?

m e i r

New member
מישהו ראה את מסע הפרסום של orange?

יש בהמון מקומות, על שלטי חוצות, על מכוניות ובחנויות מודעות גם כאן, orange איתך בכל מקום ויש כל מיני משפטים כמו "גם כאן תדע שחברים שלך קרובים אליך" או "גם כאן תוכל להוריד משחקים למכשירך" או "גם כאן תוכל לשמוע מוסיקה במכשירך האישי", ואני שואל, האם זה אומר שהם עוברים לדור ה-2.5? אני ממש מקווה שכן. אם יש למישהו מידע, אשמח.

Nokia Fan

New member
גם אני ראיתי... *מחזיק אצבעות חזק*

ירון יוכסושלוק מקווה

1אריאלה

New member
באמת נהיה לי כתום בעיניים

אתמול בשיא "חוצפתם" הם אפילו העמידו את הואן שלהם בכניסה למרכז שרות. כנראה שמדובר בעוד מסע פרסום תדמיתי, אורנג´ מעוניינת לבדל עצמה מסלקום לאחר שהמוטו שלה על יתרונות ה GSM הולך להיעלם. מסע הפרסום

אכן..מדובר בקמפיין של החברה

והמטרה בעצם,איך לא-לעשות רעש ובלאגן!

פגעסוס

Well-known member
תלוי לי מהחלון....

"גם כאן, ORANGE בכל מקום שאתה..." כשחילקו לנו אותם לא אמרו לנו דבר על דור 2.5 או דור 3. אמרו לנו שזה מן מסע פרסום חדשני כדי שבכל מקום שהולכים יראו אורנג´... אבל לנו חילקו רק את אלה שרשום בהם את מה שרשמתי למעלה (בכל מקום שאתה). ולא את אלה של להוריד מוסיקה ותמונות... ולא אמרו לנו שום דבר על מעבר לדור מתקדם. בכל מקרה ביום חמישי אני אשאל את המנהל שלי אם הוא יודע משהו על זה... GYXOIO

ashomer

New member
מצטרף למועדון

גם לי יש אחד "גם כאן הדור הבא נשמע מצויין, נשמע אורנג´... וכל פעם שאני רואה אותו אני חושב לעצמי "הדור הבא נשמע מצויין נשמע פלאפון - אבל זה כבר עניין של טעם...
!!!

eranavni

New member
אני מאד מקווה

מעניין איזה מכשירים של הדור של ה 2.5 יביאו קודם
רן,,
בני

למעלה