מישהו "ראה" את קסנדרה?

מר בד

New member
מישהו "ראה" את קסנדרה?

כתבתי טריולט אחד (שברתי שיניים עליו). מעניין מה היא חושבת... אם "תראו" אותה תגידו לה שזה בשירשור של הייקו והטנקה. תודה! מר בד.

femme

New member
לא. כאן זה הלובי : יושבים על כוס...

קפה וסיגריה ומדברים על הא ועל דא.

מר בד

New member
חיפש נביאה מצא שחקנית...

בינתיים סנדרלין הגיבה לטריולט שלי. ואיזו תגובה! לילה טוב!

קסנדרה*

New member
קסנדרה הסתבכה עם הטריולט ../images/Emo9.gif

כתבתי לך בפורום הענייני, יש לי את הגירסה שכתבתי ויש את האחרת שאריה במדבר שלח לי ולאחר שחיפשתי מצאתי אף לה סימוכין ומי מהשתיים הנכונה??? ואני תוהה ומחפשת וזה לא נתן לי מנוח. אז חיפשתי שעות על גבי שעות באינטרנט ולא מצאתי סימוכין לאף אחת מהגירסאות. אז הזמנתי ספר של שאול טשרניחובסקי הכולל כמות ניכרת של שירים, סונטות, טרצינות וטריולטים ושם כבר בטוח אמצא את התשובה ותנוח דעתי. טשרניחובסקי בטוח לא טעה. החמישייה הלירית הכוללת - אודה, טריולט, סונטה, טרצינה, ססטינה וקוורטט, לא נלמדו בזמנו ואני לומדת על הנושא באופן אוטודידקטי. אז כשאגיע אל התשובה הנכונה והמוסמכת אביא אותה כאן

בוקר טוב פורום חברתי וקסנדרה.

קסנדרה יקרה לגבי הטריולט. לא הצלחתי להעביר קישורים בתיבת המסרים - הם נחתכו לי... הנה הם כאן. 1. (כולל הסבר איך לכתוב טריולט) קישור ראשון 2. קישור שני 3. (כולל הסברים על מבנים רבים נוספים) קישור שלישי בהצלחה בקריאתם! אריה במדבר.

קסנדרה*

New member
אריה תודה רבה רבה וכבר קראתי ואכן..

זו הגירסה השנייה היא הנכונה - פסקתי. אבל בכל זאת אני כועסת על כותב הגירסה ההיא שהטעתה אותי. תתפלא אני כותבת להוצאת הספרים מכתב חריף ונוקב על שלא נבדק החומר טרם פרסומו
ושוב תודה רבה על שהארת עיניי

למעלה