מישהו ראה בגיא פינס את ההתכנסות...

טוהר88

New member
מישהו ראה בגיא פינס את ההתכנסות...

של כל הצוות וכל החשקנים של שבתות וחגים?!!?... היה כ"כ עצובבבב... כל הזמן אמרתי בלב שלא ייגמר ... אבל לצערי זהו עוד שלושה חודשים לא יהיו עוד פרקים חדשים... :( למרות שאני חובבת נוסטלגיה, ואת הסידרה הזאת אי אפשר להפסיק לראות גם אם ראית את אותו פרק עשרות אלפי פעמים... צריך להתחדש... חבל חבל שאין עוד עונות...

אוי ראיתי את זה

עשו מזה גם מעין פרומו שכה או יותר נכון טריילר ממש ממש מגניב

qt1

New member
../images/Emo4.gif לא ראיתי אבל יש ברייטינג כתבה

אני חושבת שאסור לסרוק בגלל זכויות יוצרים יש שם תמונות חבל"ז של יעל וליאור אשכנזי... טוהר/מורי מי שראה גיא פינס ,מה אמרו שם? מה הראו? מי כיכב ספרו פרטים?
אני אקרא עוד מעט - לא היה לי זמן עד עכשיו. שבת שלום לכולם

מתרגשת כל פעם מחדש...../images/Emo7.gif

למרות שכבר ראיתי את הפרומואים של העונה החדשה אלף פעם... אני עדיין מתרגשת שאני רואה אותם !!!! אני לא רוצה שיגמר... <אווווווווווו...> חחח..
וגם אני ראיתי ב"גיא פינס" את הכתבה עליהם... אני גם רוצה לנהל רומן עם יואל
חחח <כמו שיעל אבקסיס ואלון אבוטבול אמרו... חחח> סופ"ש טוב שיהיה לכם...

qt1

New member
מה הם אמרו?../images/Emo12.gif

נו דיייייייייייייייי יהיו שידורים חוזרים
איזה באסה אה? דווקא עם יואל? למה דווקא יואל? ברייטינג אגב, היה כתוב רק שהיתה הקרנה מיוחדת לכל מיני סלבריטאים של 2 הפרקים הראשונים ורני רהב דיבר , זהו... אה, היתה תמונה של יעל ושל ליאור אשכנזי וגם של רני רהב סתם לאללה... סופ"ש נעים גם לך ולכולם

מה הם אמרו...

אני לא כ"כ זוכרת... כי זה היה כבר לפני כמה ימים ...אבל יעל אמרה שהיא עדיין לא מבינה את אלה... וגם לא כ"כ אוהבת את הדמות שלה.. ושהיא הייתה רוצה רומן עם יואל. ואז גם אלון אבוטבול אמר שהוא היה רוצה רומן עם יואל.

qt1

New member
יעל היתה רוצה רומן עם יואל?../images/Emo6.gif

וגם אלון אה? נו יופי... מוזר שיעל גילמה דמות שהיא לא מזדהה איתה , זה בטח לא היה לה קל! היום פרק אחרון....................יאמי! יש למה לחכות

טוהר88

New member
אהה כל מיניי כנסו...

דיברו עם רומי ושאלו אותה איך הסידרה השפיעה לה על החיים... ודיברו על זה שהיא התבגרה עם הסידרה וזה ושזה נהפך להיות חלק מהחיים שלה ושל כל השחקנים... ואלון (אבוטבול) אמר שיש לו ילדה בדרך... ווו אני כבר לא זוכרת האמת זה היה לפני כמה ימים... והראו גם את רני בלייר ואת חגית אסולין- זה היה בהקרנה החגיגית של השתי פרקים הראשונים... וזהו בעיקרון- כתבה קצרה חבל...:(...חחח וכנ"ל לגביי כל היום אני רואה ערוץ שלוש כדי לראות את הפרומואים לשבתות וחגים במיוחד את הפרומו שאלון יעל רומי דרור ומירב מדבריםםם אני כ"כ מתרגשתתת למה זה חייב להיגמר?!?!?... ויש לי שאלה בעונה החדשה קוב משחק?!? אני מקווה ממקווה מקווה הוא כזה מאמי!!!!... וזהו שבת שלום לכולם אהה וגם היה הפרק האחרון היום לעונה הרביעית - איזה פרק מדהים!!!.. בייחוד הטקסטים - אני כ"כ אוהבת איך שהם מתארים שם את כל הרגשות זה מדהים... טוב אני חושבת שהתפלספתי כבר יותר מדי יאלה בהיי לכולכם שבת שלום ושבוע טוב!!...

qt1

New member
בכלל לא התפלספת../images/Emo70.gif תגידי/ו?../images/Emo95.gif

יש מצב שראיתי בפרומואים את רפי עם תינוק? אולי תינוקת? והיה קטע שרואים אותו אומר לאלה שאומרת לו שהיא לא רוצה איתו שום קשר "נכון אבל יש בעיה את בהריון" משהו בסגנון... אני טועה ומבלבלת בין פרקים שהיו או שאני בפוקוס אולרייט?

טוהר88

New member
תלוי איזה פרומו ראית...

אם ראית את הפרומו שבו השחקנים מדברים אז מראים גם מהעונה השלישית- שהוא אומר לה "אבל יש בעיה את בהריון" ועדו מכל מיני עונות מראים.. אבל בפרומואים הקצרים... מראים את רפי עם ליאה בבריכה...

qt1

New member
את כנראה צודקת - היו לי תקוות../images/Emo8.gif

מי כתב/ה כאן ששירה יפה יותר? היא צבעה לשחור , דווקא אהבתי את המהגוני, אבל שירה בעיניי יפה ככה או ככה... העיקר שתיתן ליואל את השקט שלו...

אני... חחח ../images/Emo13.gif

לדעתי מאוד מתאים לה הצבע השחור. רציתי לשאול אם... יש אפשרות להביא את החשקנים להתארח בפורום.... לקראת העונה החדשה ובתחילתה... זה יכול להיות נחמד מאוד.

טוהר88

New member
גם אותייי!!!! הלוואי ואלון יבוא לפה

ודרור זה יהיה ענקקק אני חייבת לדבר איתם- מי לא?....

qt1

New member
בנותתתתתתתתתתתת../images/Emo13.gif

תחשבו בכיוון של נ ולא ז...
וואלה...

למעלה