מישהו ראה במקרה את הסרט גריז ?

מישהו ראה במקרה את הסרט גריז ?

לפני כמה שעות הסרט האמיתי היה משודר ועם כל הכבוד לאנשים המלאי כישרון האלה שעושים תוכנית כיום הם אפילו לא מתקרבים לכביש דני זוקו / סנדי דרכו אי פעם. אף אחת שם לא יפה, גם אם היו שמים את יהודה לוי / רן דנקר בתור דני זוקו זה לא היה מספיק טוב אז אנשים חסרי כישרון בתוך מחזמר? זה בכלל חוצפה שיש להם את האומץ להגיע לטלויזיה !! יותר מזה ראיתי מיקודם שפורסם שאנשים לא מבינים למה לא לוקחים אנשים מלאים למחזר כזה ראיתם איך סנדי נראית ? היא רזה !! יותר מרזה אפילו אפילו הבחורות שחושבות בדמיון המופרח שלהן שהן דומות לה קצת מלאות אז עשו לי טובה, זה לא רק כישרון בואו ניהיה כנים עם עצמנו. צריך אנשים יפים מאוד רזים וגם כשרון לא יזיק פה. עם אנשים שמצגים לנו בערוץ 22 לא ממש יפים , לא ממש רזים , וכמעט בלי כשרון , מקסימום "הבת של.." אז עדיף בכלל להוריד תוכנית זו, ויחד עם זה המחזמר הזה שהם רוצים להעלות? אם באמת הם רוצים שזה יצליח, צריך אנשים באמת מקצועיים. אנשים שיותר מזכרים את הדמויות בסרט ולא אנשים ..... שלא מזכירים !!

ראיתי אבל לא היום

וברור,שם זה אמריקה ,הפקה גדולה.. אוליביה כזאת מהממת שם.. אין מה להשוות אמריקה לישראל,ובטח שלא מחזמר לסרט..

הסרט גריז

שלום קוראים לי אור ואני מאוד רוצה את הסרט גריז אז למי שיש אותו אז בבקשה לשלוח לי במסר ומי שצריך את המסנג'ר שלי אז הוא: [email protected] תודה למי ששולח.....

למעלה