מישהו ראה היום את הפרק האחרון

Outlast

New member
מישהו ראה היום את הפרק האחרון

של העונה הראשונה? (13:00 בערך, ערוץ 2) בכל אופן, איזה כיף! כמה ´נוסטלגי´... כמובן שהקטע הטוב ביותר הוא הנאום של סו, כ"כ מצחיק... סו: %$%# %#& *#%@/ ~%#^% גם אם תשכבי ותגוועי בצמא אני לא אתן לך מים, אני אשאיר אותך למות... #@$%%$ ^$% &#&$^... קלי: Oh, interesting סו: %$# &^%# ^#$... וכמו בטע- לתת לנחש (ריץ´) לטרוף את העכברוש (קלי)... יחי הדימויים!

mishmesh

New member
כן. הנאום היה קורע...

"ולא יהיו שום ייסורי מצפון"...חחחחח...

Sharon²°°²

New member
כנסו כולם!!!

בפרק האחרון לעונה הראשונה סוזן אמרה את ה"נאום" שלה אז שמתי אותו בקובץ (לא לדאוג אני עד כדי כך משועממת שאני שמעתי ורשמתי אלא מצאתי את זה באינטרנט) אז הוספתי את הקובץ שכתוב את הנאום! תהנו!
שרוני

צער עמוק וזעזוע עוד יותר עמוק

אני לא מבין את זה. ממש לא מבין את זה. מה לא בסדר עם גרג ? בחור בלונדיני שנראה טוב, מסתגל לחיי הערבה ועם כל זה גם טיפש כמו הנעל שלי. למה ? למה הוא הצביע לריץ´ ? מישהו מוכן להסביר לי ? אז יופי, ריצ´י אמר שאם הוא היה בוחר הוא היה שם את גרג שם so fucking what ? ג´רבס לעומת זאת התגלה כאחד עם עמוד שדרה מעניין ביותר. וקלי ? קלי הפסידה. אבל לפחות היא יודעת להעמיד פני כלב בצורה מהממת. צפניה (שעדיין לא קולט שריצ´רד ניצח ושהעדיפו "הומו שמן עירום" על פני בחורה שלא מגלחת את בית השחי...מה קורה לעולם ?)

Outlast

New member
חשבתי על זה היום, בזמן הפרק...

זאת אומרת- כמה אני מקווה שקלי תיזכה, וכמה זה טיפשי לקוות כשאני יודעת שזה לא מה שעומד לקרות... וגרג...אוי, גרג... האמת שהיה לו ולריץ´ איזשהו קשר, אבל לא ברור לי למה זה גרם לו להצביע לריץ1. אבל לדעתי האדיוט האמיתי שם הוא שון. הוא כאילו תמים, אבל לא הייתי קוראת לזה תמימות, זה הרבה יותר קרוב לטמטום. ממש לא סבלתי אותו, כ"כ מעצבן... הוא ושיטת ה-א"ב שלו, גם כן... הוא רופא, לא? איך זה יכול להיות? ממי הוא קנה את התואר? ולמה לעזאזל הוא כ"כ הלהב מהקטע של "הומו שמן עירום"? מה כל כך מלהיב? "והומו שמן עירום עם מליון דולר...הלריאס" מדהים איך זה מצליח לעצבן מחדש. אסור לי לראות (שוב) את פרק הסיום של העונה ה-2, כי אז אני באמת אשתגע... נ.ב- תצביעו לסקר!

Idan91

New member
היי היי..

לקלי לא היו שם סכיני גילוח! אי אפשר לשפוט את בית השחי שלה לפי מצבו ב"השרדות"...

Outlast

New member
אז"ש...מה יש פה להפנים?

זו רק אני או שמשהו עם השעון של הפורום לא בסדר...?

shirakl

New member
כן, במקרה יצא לי לראות

זה הפרק היחיד שראיתי מהעונה הראשונה (התחלתי לראות רק מתחילת העונה השנייה). בנאום של סו באמת היה מדהים. היא היתה ממש כנה ורצינית עם כל הסיפור הזה. היא ממש לקחה ללב. אני לא בדיוק יודעת מה קרה שם, אבל זה היה ממש מוזר לראות את זה.. והדימויים אכן היו מדהימים, איך היא חשבה על כל הדברים האלה שהיא אמרה?

למעלה