מישהו ראה היום משחק מכור ?!

מישהו ראה היום משחק מכור ?!

כי הזכירו את בית שמש, מוטי בראון אמר משהו, אבל אני לא זוכר מה הוא אמר ...

00000

New member
בטח מתכוונים ל

לאופנועים שליד הבית שלי שעושים רעש ולא נותנים לתושבים לישון.

shiroosh999

New member
חחחח ת'אמת.

הם באמת התווכנו לזה

../images/Emo32.gif נצל"ש - פרויקט עיר הבלאי!

חושבים שהעיר שלכם מסריחה? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=100&msgid=59886050

היי. אתה אוהב תיהודים?

בכלל, יש ב31.8 בירושלים הופעה, חינם חינם, של כוכבי כוכב נולד, בוטן מתוק בקרקס, והיהודים, בחינם, המחיר של הכרטיס הוא בקבוק או פחית. אם רוצים עוד פרטים אני אעלה תפלייר:p

חולה על היהודים...

אבל אני לא אספוג את כוכב נולד בשבילם... וחוץ מזה, די עם הופעות שלהם
אני מחכה שיוציאו את הדיסק החדש (אי שם בשנת 2098) ואז אני אלך לעוד הופעה...

tamar brandy

New member
מה?!!? ../images/Emo163.gif|בוב|

משו טוב בכוכב נולד- הם בחרו בפיטר שיפיק להם ת'שיר

יש אינפלציה עם הפיטר הזה....

פתאום הוא מפיק לכולם שירים ואם לומר את האמת, הוא לא עד כדי כך טוב........

shiroosh999

New member
הלו הלו!

שום דברים רעים עליו. הוא פוט טוב. נקדודה. אתה צריך לראות אותו מופיע ואז אתה תאמין שהוא שר מדהים. הוא גם בנאדם כל כך טוב, מאלה שמגיע להם לזכותב תהילה שכזו.

בן אדם טוב בן אדם טוב...

מה הקשר למוזיקה שלו? בכל מקרה, לדעתי הוא לא כזה וואו כמו שעשו ממנו. הוא בסדר...אבל זהו.

tamar brandy

New member
יש סיבה לזה ../images/Emo163.gif|בוב|

שהוא מפיק לכולם את השירים- הוא מצויין!!! כל מה שרואים ב-24 זה מוזיקה ממוסחרת, זמרים ולהקות שאכפת להם רק מהכסף והם זורקים סתאם מילים ולחן עלוב ("אני לא שירי גבסו או נינט לא אפעם לא הייתי בכוכב נולד") פיטר הוא אחת ה"מציאות" הבאמת טובות בכל מה שקשור למוזיקה, הוא רציני בקשר למה שהוא עושה ורוצה שהשיר יצא מושלאם! וזה גם מצליח לו

שתי דברים: מי זה פיטר ?! ?! ?!

אני היחיד שלא יודע מי זה היצור הזה ? דבר שני: תמר, אני חושב שאת סתם מזלזלת בשיר של מה קשור, אם לא הבנת מה המשורר ניסה להגיד, אז אל תציגי את זה בפהרסיה לפחות. אז תקבלי הסבר: מה שהבן אדם ניסה להגיד, זה שלמרות כל מי שהוא לא, למרות שהוא לא הכוכבים הגדולים - שלומי ארצי, יוני בלוך, דני סנדרסון, וכ'ו וכ'ו. הוא כן שר, והוא שר מהלב. אני חושב שזה שיר יפה, וימותו כל האנשים שאומרים ששיר כזה לא צריך להגיד לגלגל"צ או לערוץ 24, מה יענו השיר הזה לא לרמה של ערוץ 24 ?? שיר מעולה, ומי שלא הבין, הפסיד !

tamar brandy

New member
את מתייחס לאנשים ../images/Emo163.gif"בוב"

כאל טיפשים=\ כן הבנתי ת'מסר של השיר, אבל התוכן שלו פשוט גרוע, וככה גם הלחן! ואני אבוא בגישה שלך- אל תקרא לאנשים "יצורים" לפני שאתה לא יודע מי הם בכלל, היום שאתה לא מכיר אותו אתה תקרא לו יצור ומחר יכול להיות שתשמע אותו ואפילו בלי שתדע שזה הוא תגיד שהשירים שלו טובים... ולתשובה- פיטר מנגן במוניקה סקס כגיטריסט ועושה קולות רקע, הוא מפיק להרבה אומנים אחרים שירים וגם הוציא אלבום עם 10 שירים מהממים ללא יהלי או שחר
(ועוד דבר- הוא כוסון
)

למעלה