מישהו ראה הערב סופר קיקבוקס של זיו?

מישהו ראה הערב סופר קיקבוקס של זיו?

זיו חנוקאייב תותח אה? אני קצת כועס עליו שפצע לי את העצם שוק השמאלית, אבל חוץ מזה איזה קרב יפה.. בזירה הבאה יתחרה כנראה גם התיאום שלו גיל חנוקאייב (הוא בכלל)... מישהו ראה?

BROWN BOMBER

New member
ספורטאי מעניין ובעל פוטנציאל...

אני לא מומחה גדול לקיקבוקס, אבל גם בלי להיות מומחה אפשר לזהות כאן יכולת טובה ... למען האמת גם הגיע לו לנצח יותר מלגסטון לדעתי... אבל אני לא מתווכח עם התוצאה... מגיע לווטראן כמו גסטון קצת כבוד...

צ'מע...

מאורח מידיי להתווכח על כל תוצאה.. אבל החיסרון הגדול של ולדיק(זיו, ולדיק זה שמו האמיתי אבל עזבו) הוא חוסר ניסיון בזירה, כאילו היו רגעים שגסטון כבר צל, היה יכול להיות נוק אאוט ובום! זיו הלך אחורה... ובראון תראה אותו עוד עמט גם באגרוף החובבני שימו עליו עין...

BROWN BOMBER

New member
וולדיק מתחרה באיגרוף חובבני ???

יש מצב שיצא ממנו משהו ... אבל עבודת הידיים שלו חייבת לעבור שיפוץ אצל מאמן מקצועי ביותר לאיגרוף... אצל מי הוא לומד איגרוף ???

הוא לא מתאמן באגרוף...

אנחנו מ rookapashni boy!!! ורוקפשניק אמיתי צריך דלעת הכל, אניא ישית מתחרה גם בג'ודו... אבל בשביל להשתפר באגרוף הוא הולך לחפש קצת מכות בזירת החובבנים.. מאמן זקן בשם יורי אברמוב(?) פה מחדרה גם יעזור בזה.. אבל המאמן היחיד הוא בוריס!!! בחור שיש לו גם רקע באגרוף (תחרותי)...

BROWN BOMBER

New member
rookapashni boy ... סאמבו וכו' ???

אבל מאמן עם שם כמו איגרור אז אני בטוח שיש לו גם רקע באיגרוף.... ברוסיה rookapashni boy לא מסתדר בלי האיגרוף + סאמבו...

BROWN BOMBER

New member
השם שלו זה מספיק...

עם הוא למד איגרוף וסאמבו ברוסיה... זה עומר שיש לו רמה...

זיו חנוקאייב,

לוחם חזק ונמרץ,בעל יכולת שליטה ברגליו,עוצמתי,וספורטיבי. "הזירה" נתברכה בלוחם נוסף אשר אני אישית צופה לו הצלחה מרובה. זיו חייב מאידך,לעבוד חזק על מכות האגרוף שלו,דבר אשר יעניק לו שליטה מלאה בזירה. "כרטיס הביקור" של זיו ב"זירה" התקבל ובברכה. בברכת שבת שלום, אורי צבי,

למעלה