מישהו ראה עובדבה עם אילנה דיין?

weird dust

New member
מישהו ראה עובדבה עם אילנה דיין?

היה שם קטע שהשעו את יואב קוטנר בגלל שידור שיר של פינק פלויד איזה שיר זה היה? מישהו יודע? (סתם מעניין אותי)

weird dust

New member
הסיפור עם קוטנר בערך ../images/Emo12.gif

אחרי איזה מעשה כלשהוא בשטחים הוא אמר ברדיו לטובתם או משהו כזה והשמיע את השיר של פינק פלויד ובגלל זה הוא הושעה לחצי שנה (אני הקשבתי בחצי אוזן לתוכנית אז לא בידיוק אני יודע את הסיפור

לא בדיוק

אחרי החדשות, שבהם סופר על כל מיני השחטות רכוש של אנשי כ"ך. קוטנר שם את "אחד מהימים האלה", ואמר "מוקדש בשנאה לאנשי כ"ך"

אה, אז זה לא ממש השיר עצמו

שהביא להשעיה... איזו אכזבה.

weird dust

New member
הקשבתי בחצי אוזן אמרתי

אני לא הקשבתי ממש הרבה ההיתי עסוק בעוד דברים מעניינים יותר מה שכן כשהוא חזר הוא שידר את השיר הפוך

לא באתי בטענות כנגדך...

אלא נגד פרנסי גל"צ, שלא מצאו לנכון אפילו להשעות בגין שיר של הפלויד. במחשבה שניה, לא היה עדיף לצנזר את ארנולד ליין, או Dogs או משהו כזה? לפחות זה היה עושה כבוד לפלוידים.

melancholy man

New member
האמת שהזיכרון של קוטנר מעט סלקטיבי

באחת מתוכניות הלילה שהוא הגיש בגל"ץ לפני 15 שנה בערך עלה לשידור מאזין כהניסט. בשביל לסגור את השיחה איתו הוא אמר שהוא רוצה להקדיש לו שיר ושם את (one of these days (otd ואמר שזה שהשיר מבטא את רגשותיו כלפי המאזין. כל העניין היה עובר בשקט לולא המאזין היה פונה למנהל התחנה ומאיים בתביעה. מייד אחרי שהוא חזר (אחרי חצי שנה בערך אם אני זוכר נכון) הוא ניגן את אותו שיר הפוך (כשיר ראשון בתוכנית החזרה שלו) מה שגרר השעייה של שבוע. ולהערתה של ציףציף אין לי אלה להוסיף שמפקדי ומנהלי גל"ץ לדורותיהם, הצטיינו תמיד בחוסר טעם מוסקאלי מוחלט

קוטנר זכור לי כאוהד גדול של הפלויד

בשנות השבעים. האם מישהם יודעים אם המצב עדיין כנ"ל? אם כן, אולי נוכל לחשוב על ארוח שלו בפורום?

weird dust

New member
קוטנר היום מנהל של ערוץ המוזיקה 24

ומי שלא יודע ערוץ המוזיקה הישראלית (יש בדיחה שהוא מכיל רק 24 קליפים אבל עדיין יש בו כמה תוכניות טובות) אם יהיה אפשר לדבר איתו ולנסות לברר זה יהיה נחמד אם אני זוכר נכון היתה לו תוכנית ברדיו על הביטלס בזמנו (תוכנית חד פעמית) שם הוא דיבר על כל מיני דברים מ-גניבים בעטיפות על המוזיקה וגם הבונוסים של הרצת התקליט לאחור האם ניראה לך שיש מה לשאול מישהו על להקה אם הוא לא מהלהקה? אולי ניתן רעיונות למה אפשר לשאול ואז לחפש מישהו מפורסם שידבר איתנו על זה?

נימרודל

New member
גיחי!!!

באמת אכזבה... זה מזכיר לי, שבספורט הבנות צריכות לעשות איזה עבודה בריקוד, ושתי חברות שלי עושות על צנזורה. אז שאלתי אותן אם הן עושות זין למורה... הן אמרו שהן חשבו על זה, אבל החליטו שלא... חיחי...

Miss CB

New member
ריקוד ספורט ../images/Emo6.gif

בתחילת השנה עשינו אחד.. אני וכמה חברות עשינו ריקוד ל"רוקנרול" של לד זפלין. זה היה אחד הדברים הכי מגוחכים שיצאו לי להתנסות בהם. אלוהים, איזה ריקוד אידיוטי.. אבל לפחות במשך איזה חושיים היה פסקול טוב לשיעורי ספורט!

נימרודל

New member
טיהי... פסקול...

אנחנו עושות ל שיר של קווין. ENOTHER ONE BITES THE DUST זה דווקא יצא בסיידר...

למעלה