מישהו ראה "עובדה" על הנשיא קצב?

חןשסק

New member
מישהו ראה "עובדה" על הנשיא קצב?

אני אמנם צריכה ללכת עכשיו ואני לא אראה עד סוף המשדר, אבל משהו לא מסתדר לי! כלומר, אני חושבת שיש סיכוי שהוא עשה את המעשים האלו, אבל בתוכנית מדברים על דברים מלפני 17 שנה ומכל מני מקומות ופתאום צצות כל מני עדויות... אני לא יודעת למה, זה נשמע לי ממש מכוון! שמנסים ממש להפיל אותו ו"תופרים" עליו עלילות... יכול להיות שהוא באמת עשה את הדברים, אבל אי אפשר להגיד עד שהוא לא יורשע... בקיצור, כל הבלאגן הזה סתם מעצבן אותי. איפה המתלוננות היו כל הזמן הזה?! כשחברים שלהן וקרובים שלהן ידעו! מה דעתכם?..

חן, זאת קונספירציה ברמה ארצית

הכי גדולה שהייתה פה אי פעם, הקונספירציה הכי ענקית שרקמו פה כלפי מישהו. ואם מישהו חושב שאני חי בסרט או החיים זה סרט, אז כן, החיים זה סרט. תראו את משפ' ראדה המסכנה ואת הקונספירציה שרוקמים כלפי רומן זדורוב.. משהו לא טוב קורה שם למעלה. תראו את הסדרה 'נמלטים'. אל תהיו מושפעים, רק תראו, אני ראיתי בנתיים עונה ראשונה עד פרק 13 קחו לכם את הסיפור רקע של סגנית הנשיא ... של השירות החשאי.. תבינו שדברים כאלה קורים בכל העולם. אני מקווה שהוא יצליח להוכיח את חפותו, משום מה נראה לי שהמערכת המשפטית רקובה ומושחתת גם נראה לי שהגב' דורית בייניש קרובה לעוגה ולא פועלת כפי שנשיאת ביהמ"ש העליון אמורה לפעול..

נ.ב

אני ראיתי ישראל אסטוניה את הביזיון שנקרא נבחרת ישראל.. את המשחק האנמי והגרוע את השיטה הקשטנית הגרועה את הישראבלוף שנקרא יוסי בניון את ילד הפלא בן סהר :) ואחרי זה נבחרת פורטוגל.. יוצאת בתיקו.. =/ כ.רונאלדו, סגידה עולמית ניצחית חחחח

cobainos

New member
וזה מאאאאד

אבל מאד קשור לנושא
שמעתי 4-0 ושני גולים של בן סהר אז אני מבסוט משחק גרוע?לא חדש.

משחק גרוע של הנבחרת

כרגיל כמו מול אנגליה תוצאה טובה לקשטן משחק רע של הנבחרת בן סהר ענק, כל הכבוד לו, באמת. וההודעה שלי מאוד קשורה! עובדה שודרה במקביל למשחק הנבחרת.

cobainos

New member
מה הקשר שזה שודר במקביל?

אם כל מה שהיה משודר בטלויזיה במקביל היה קשור אחד לשני העולם היה מוזר ביותר.

cobainos

New member
אבל באא ליי

למה מה תעשה? סתם אין שום קשר בין נשיא המדינה לכדורגל נקודה. אתה לא יכול להתווכח עם זה בכלל. והשרשור הוא לא שלך. אתה אולי מתכוון להודעה שלך

כל שרשור שאני כותב בו

הופך לאוטומטית שלי! כן כן, אגוצנטריות, מגלומניה, מאניה דיפרסיה מה שתרצה :) חיחיחי סתם סתם, קיצר מה אתה נכנס לקטנות..חח

לא רוצה לריב

בוא נעשה שלום אמיתי, סדר חדש בפורום ראשון לציון אתה תפסיק עם הטרור ואני אתן לך שטחים לשרשר כמה תגובות שבא לך אבל בתנאי שאתה לא מביא מגיבים לשרשורים שלי (זכות השיבה לפלסטינים) :)

לצערי את התוכנית לא ראיתי

רק את הסוף - הראין של אילנה דיין עם 2 העורכי דין של קצב. אבל חן בקשר למה שאמרת על הזמן הרב שהמלוננות חיכו עד שהתלוננו: אני מכירה מישהי שלפני המון שנים הוטרדה מינית ע"י מישהו מפורסם ושתקה הרבה זמן , ורק כבור אולי 10 שנם קמה והעזה להוציא את זה החוצה. אני לא רוצה להיות במקום אף אחת שעברה הטרדה מינית ואני בטוחה שזה מאד קשה על אחת כמה וכמה שמדובר במישהו מפורסם, שאז עולות לך בראש מחשבות כמו : מי אני שיאמינו לי לעומתו, הרי יש לו כ"כ הרבה כוח , והוא יכול להביא את מיטב עורכי הדין, אז את פשוט שותקת ואוכלת את עצמך מבפנים בכל פעם שפרצופו נראה בעיני הציבור. אז אני בהחלט יכולה להבים מאיין נובע הקושי לקום ולהתלונן ולמה לפעמים זה לוקח כ"כ הרבה זמן. ומה שעוד קורה זה שעד שמיהי אוזרת אומץ ומתלוננת ,, אז אחרות שהוטרדו ע"י אותו אחד ושתקו , מקבלות את האומץ והבטחון לעמוד מולו גם.

חןשסק

New member
אני מסכימה איתך, אבל עדיין-

משהו נשמע לי קצת עקום בסיפור הזה... ייתכן והוא באמת מטריד כרוני, אבל בנוסף המתלוננות סיפרו לחברים, לעיתונאים!! לאף אחד אין פה? אין השפעה? אני מאמינה שזה דבר באמת לא קל וזוועתי, עדיין... יש כל כך הרבה מתלוננות וכל כך הרבה אנשים היו סביבם.. סטטיסטית- מישהו היה צריך כבר מזמן לומר משהו... נשמע לי מוזר...

פרט חשוב חשוב שהציבור אינו שם לב

אליו בכל הפרשה הזאת.. התלונות הראשונות נגד קצב לא הוגשו, "המתלוננות" הוזמנו לעדות בעקבות ניסיון של גורמים להפיל את קצב ועקב עדותן שהושפעה מגורמים שונים, נגבתה עדות "מרשיעה" ונבנה תיק מפליל ו"תלונה" מפוברקת ע"י המשטרה. אלו דברים קשים, אבל זוהי האמת, אנו חיים במדינת הקונספירציה הגדול בתבל, יותר מארה"ב.

cobainos

New member
לא ראיתי את התכנית

אבל זה שהמתלוננות הוזמנו להעיד כי מישהו ידע שהן הוטרדו אבל לא הגישו תלונה לא אומר שהנשיא צריך לצאת נקי בגלל זה. לא יודע מה הסיפור עם הגורמים שרוצים להפיל אותו, אבל אם הבן אדם הטריד כ"כ הרבה ואם הוא אנס הוא צריך להיות מאחורי סורג ובריח. אם הכל קונספירציה אז זה מאד עצוב. אבל קשה לי מאד להאמין שאין כלום. אם הוא סתם מטרידן אבל לא אנס אז שלא יהיה נשיא וישפט לפי הדין (שאני לא יודע מהו) בכל מקרה, אף אחד מאיתנו לא יודע מה באמת היה ואני מקווה שהצדק יצא לאור.

לא, אתה טועה ומטעה.

הן הוזמנו להעיד בלחצים של גורמים עבריינים שהנשיא לא העניק להם חנינה זאת קונספירציה להפיל את קצב כדי למנות נשיא שיוכל להעניק חנינות לגורמים האלה.. זאת קונספירציה בסדר גודל 'נמלטים' ... אני גם מקווה שהצדק ייצא לאור למרות שלא נראה לי שזה מה שיקרה מדינת ישראל קורסת בכל רבדיה ובפרט מערכת המשפט הכל כך מושחתת ומאוימת. במדינה ששוטרים מפחדים מעבריינים אי אפשר לקיים חוק.

למעלה