מישהו ראה ערוץ 33 אתמול בלילה?

צחי24

New member
מישהו ראה ערוץ 33 אתמול בלילה?

היתה תוכנית עם אהוד מנור ממש ממזמן וסי הופיעה...היא עלתה לבמה עם להקה מקומית והם שרו שיר מדהים שלצערי שכחתי את שמו עכשיו....
בכל מקרה מי שלא ראה החמיץ!
נחום היימן היה שם וסי אמרה שהוא לא מודע לזה אבל הוא כותב שירי רוק

זה שידור מחזורי שמוקרן שוב ושוב

לשיר קוראים "הקרקס הגדול" והתכנית בטח תשודר גם הלילה....

actress

New member
זה יהיה שוב ב 10.4 ביום ה' הקרוב...

להלן הסדר כפי שהוא: ואם אתם רוצים לראות בעצמכם מה יהיה בערוץ 33 פשוט תלחצו על הקישור
יום ראשון 6/4/03 אתניקס - לא לבד - בהופעה חיה מצעד הפזמונים תשל"ב להיט בראש יום שני 7/4/03 ריח מנטה: - אוריאל שלומי, אפרודיטה ואבי פרץ שירים שנשארים פסטיבלים עוד להיט יום שלישי 8/4/03 שרתי לך ארצי דבר עברית והבראת תוצרת הארץ - טיפקס ברית עולם - יום הולדת לאהוד מנור יום רביעי 9/4/03 לשיר זה כמו להיות ירדן - מופע הצדעה לנעמי שמר תכנית משירי א"י - ריקוד ושירה מופע פרידה אחרון של משינה פסטיבל ערד יום חמישי 10/4/03 שירים עד כאן נחום היימן אתניקס לא לבד הופעה חיה תוצרת הארץ - טיפקס יום שישי 11/4/03 סתיו ישראלי גלי עטרי וחברים מצעד הפזמונים תשל"ב ברית עולם יום הולדת לאהוד מנור יום שבת 12/4/03 לשיר זה כמו להיות ירדן מופע הצדעה לנעמי שמר להיט בראש סוף עונת התפוזים תנו לי רוק נ' רול

ט י נ ה

New member
הקרקס הגדול ..טיפה ארוך אבל שיר טוב

הי צחי מותק רגע לפני שאני טסה למופע בטבעון עלי להגיד ככה ,זהו אכן אחלה של שיר אבל לטעמי כתבתי שם מילים יותר מדי נאיביות ומתכוונות ומתחסדות אבל הייתי צעירה והאמנתי בעתיד יותר טוב מה לעשות ... אז עוד האמינו שיהיה טוב פעם .....
בקיצקצ ... בקרוב אני מארגנת את השיר הזה מחדש ,יותר מדי אנשים אומרים שהוא טוב ...אבל בעצם ה" פנינה " מסתתרת שם בשיר שנקרא " אני הולכת אלי " ואותו אני באמת הולדת לחדש ולהלקיט מחדש ממש בקרוב תשים לב לשיר הזה הוא משהו משהו .....

צחי24

New member
../images/Emo45.gif

פספסתי את האירוח אצל אהוד מנור בשלמותו..התחלתי לראות קצת לפני השיר...אז אני מקווה לראות שוב (הבנתי שזה ישודר השבוע). מה רע בנאיביות
...זה דווקא נחמד, הלוואי וכולנו היינו חוזרים להיות קצת נאיבים (רק בחלק מהדברים אני מתכוון). שבוע מצויין!!

actress

New member
אופפפס../images/Emo9.gifסליחה התבלבלתי בתאריכים../images/Emo9.gif

אממ... מכיוון שבאתר של רשת גימל לא עידכנו אותו חשבתי שזה אמור להיות יום ה' הקרוב. איזה פאדיחה
אאוץ' אני ממש ממש מתנצלת על ההטעיה.

sharlior

New member
אני מת על השירים האלה

איזה יאוש, עוד פעם הפסדתי את הקרקס הגדול. שיר כזה חמוד, כתבו לי בפורום שזה מידי פעם בערוץ 33 אבל מה לעשות שאי אפשר לדעת מתי בדיוק. ואת השיר השני של "אני הולכת אלי" אני גם מכיר, יש לי על קסטה ישנה ומאובקת נדמה לי שזה שיר של לאה גולדברג. נכון ? בקיצור אחלה שירים ואם מדברים על שיר מדהים לא פחות זה "התשמע" שאני מכיר ביצוע של חני ליבנה שהוא לא משתווה בכלל לביצוע של סי - כזה מרגש ועמוק. יום טוב לכולם שרון.

ט י נ ה

New member
התיקח את ידי קיים על דיסק

דיסק של נחצ'ה שנקרא " כמו צמח בר " 50 שנות זמר של אבוש ... ובתוכו יש 3 או 4 ביצועים שלי לשיריו התיקח את ידי לו ידעת תפילת דייג צמח בר עם להקת כחול ביצוע הורס הדיסק בקטלוג של מאגרי מוסיקה בעמ ולא נמצא בחנויות רק בדיוור ישיר דרך נחצ'ה או וורד אשת השיווק שלו 9228741

actress

New member
הפעם סופי בתאריך 19.4 יום שבת הבא

זה ישודר וזה בדוק

למעלה