מישהו ראה פה את איידהו שלי ?

מיצי007

New member
בטח../images/Emo70.gif

אחחחח איזה סרט מעולה. כואב לראות אותו לפעמים מרוב שהוא כל כך טוב וחזק.

מיצי007

New member
אההה,זה כבר לא לדיון פה.

תעבור לפורום סרטים. שם נדבר על זה יותר לעומק וגם חברי הפורום,שיודעים להתבטא יותר טוב ממני יוכלו לענות לך בצורה מספקת.

מיצי007

New member
תחכה,יגיבו לך.

אני פשוט לא רוצה להגיד לך משהו מוטעה ראיתי את הסרט לפני יותר מ4 שנים ולא ראיתי אותו שוב מאז.

swirrrly

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo118.gif

swirrrly

New member
אה ו.. ../images/Emo118.gif

מי שנכנס שישרשר לכאן הודעה כדי שאני אדע, כי הצ'אט אצלי מוקטן.

ayaliar

Well-known member
יו איזו נוסטלגיה

אני ראיתי את הסרט הזה בשבוע הראשון שלו בקולנוע והייתי בדכאון אח"כ 3 ימים. אני חייבת לראות אותו שוב אני אפילו לא זוכרת איך הוא נגמר. הייתי מעריצה גדולה מאוד של ריבר פניקס

מיצי007

New member
גם אני

רק שראיתי אותה טיפה יותר מאוחר מכולם.. אהבתי את ריבר פיניקס מאז אני והחברה.

ayaliar

Well-known member
מותר לדבר עליו גם?../images/Emo3.gif

ב"אני והחבר'ה" עוד הייתי כל כך קטנה שבקשתי מאמא שלי שתקרא לי את השם שלו. ככה ידעתי איך קוראים לו בכלל. לפני זה קראתי לו זה עם האף המושלם סרטים לו שראיתי ואהבתי (לא שהייתי אובייקטיבית): Little Nikita, Running on Empty, I Love You To Death, Sneakers. תפקיד קטן באינדיאנה ג'ונס (ראיתי 18 פעם רק בגלל זה) ואם הוא לא היה מת גם היה משחק בראיון עם הערפד במקום כריסטיאן סלייטר. וזהו! עד כאן חדשות ריבר פניקס חחחחח

מיצי007

New member
את החתיך העבריין

זה מה שזכור לי זה שעישן,זה שהוביל את החבורה במסע במרדנות. הרי היה אחד כזה מסורק יפה ומחונן והוא היה האנטיתזה שלו,הבלונדיני המופרע שלא שם על אף אחד...

ayaliar

Well-known member
כן. כריס

זה שאח"כ נהיה עו"ד (מספרים בסוף הסרט) ומת. החבר הכי טוב של זה שמספר

rescue remedy

New member
וואו , איזה יופי!

איזה מוכשר.. אני רק היום ידעתי שהוא מת אחרי שראיתי את הסרט

מיצי007

New member
שריבר פיניקס...

מת
לא ידעת את זה עד עכשיו
בנאדם
איפה אתה חי
ברצינות,זה סיפור ידוע כבר שניייים
הוא מת כבר 10 שנים
או שבעצם התכוונת לדמות שלו
לא משנה,העיקר שעכשיו אתה יודע. וכן,הוא היה כישרון עצום. לא נראה לי למשל שליאונרדו דיקפריו היה גדול עכשיו אם הוא היה עדיין חי. בדיוק כמו שמרלון ברנדו קצת חי על חשבון המוות של ג'יימס דין. אבל זאת רק אני והתיאוריות שלי.

למעלה