מישהו ראה ת`סרט אחרים ?

מישהו ראה ת`סרט אחרים ?

של ניקול קידמן . זה אמור להפחיד ? לעזאזל אומרים לך שזה סרט אימה וזה פשוט דפוק לעלא . ועוד כתוב מאחורה שהחיסרון היחיד שלו זה שאולי תשכחו לנשום . מרוב מתח. טוב, מה תגובותיכם בענין ?

lollapalooza

New member
אני ראיתי,

יצאתי מהקולנוע בהרגשה שזה אחד הסרטים היותר מטומטמים שקיבלו יותר מדי קרדיט בלי הצדקה. היה דבילי להחריד.

לא מפחיד

אבל בהחלט מותח, לדעתי, ובעל פאנץ' חזק שלא נופל מזה של החוש השישי.

:)))

למרות שאני אוהבת את ניקול בתור שחקנית !!! שווה לראות את הסרט רק אם הוא בחינם :)

ganooov

New member
זאת מחמאה? ../images/Emo3.gif

את החוש השישי אהבתי בגלל הבימוי והמשחק של וויליס (בעע. כמה הוא קיבל? 20 מיליון?).

בכלל לא מדוייק

"האחרים" לקח את הרעיון שלו למקומות שסרט מסחרי והוליוודי כמו "החוש השישי" לא היה חולם על לפנטז להגיע אליהם... בכלל, זה סרט מדהים. מזעזע, מורט עצבים, ומפחיד עד בחילה מבחינת המסר שלו, אבל עדיין... מדהים. אחד הסרטים שהכי השפיעו עליי במהלך שנות חיי הקצרות

Lacuna coil

New member
אני בכלל לא מסכימה איתך

ברוס וויליס? המשחק של ברוס וויליס? חחח הוא שחקן הוליוודי שאין לי מושג איך הוא הגיע לאן שהוא הגיע. החוש השישי זה סתם "עוד סרט" אימה לעומת "האחרים" שהוא אומנותי, יפה ויזואלית מותח ומעניין. מפחיד? לכל אחד יש את סף הפחד שלו ולכל אדם יש דברים אחרים שמפחידים אותו ולכן אתה לא יכול פשוט לבוא בהערה הילדותית הזאת "זה אמור להפחיד?" אני לא יודעת אם הסרט "האחרים" הפחיד אותי כל כך אבל אני יודעת שנהנתי מהמשחק של ניקול קידמן, נהנתי מהבימוי והצילום ולפי דעתי זה סרט איכותי. אם כל מה שאתה מחפש בסרט זה "לפחד" עדיף כבר ללכת לקפוץ באנג' :) קייט

ganooov

New member
לגבי וויליס:

הנקודה היא, שתגידי עליו מה שאת רוצה, אבל לשחק את התפקידים שמתאימים לו באמת, הוא יודע ועושה את זה ברמה הכי גבוהה שיש. הוא לא שחקן אופי. הוא שחקן בעל אופי קבוע
. יש סרטים שהוא ממש לא היה צריך לשחק בהם, ויש סרטים שהוא עשה להם רק טוב (החוש השישי, ספרות זולה [שם הקטעים הטובים שמורים בעיקר לו, לפחות לפי הטעם שלי], שתי דוגמאות נפוצות)

תראה את זה שמעליך

ברוס וויליס ב12 קופים, פשוט משחק באופן מופתי. וגם בראד פיט שם יוצא מן הכלל, ובכלל כל מיני שנמצא תחת כנפו של טרי גיליאם. אני לא מסכים שהוא שחקן בעל אופי קבוע. כן, אז הוא התפרסם בזכות סרטי אקשן בעיקר, אבל יש לו קשת רחבה של תפקידים. אתה לא יכול להגיד שהתפקיד שלו בתור בוץ' ב'ספרות זולה', ג'ון מקליין ב'מת לחיות' ומלקלום קרו ב'חוש השישי' זה תפקיד עם אותו אופי. ואלה עוד קרובים איכשהו. ב'המוות נאה לה' הוא משחק תפקיד אחר לחלוטין, תפקיד הלוזר. או השיכור המתוסכל ב'ארבעה חדרים', או תפקידי האורח הענקיים שלו ב'משתגעים על אהבה' ו'חברים'. Heck, אפילו בין הדמות שלו ב'ללכת על הכל' ו'ללכת על הכל 2' יש הבדלים באופי!

ganooov

New member
ועדיין,

מבחינתי הוא כוכב אישיות, לפחות בצורה שמצפים ממנו להתנהג בסרטים. כשאני רואה אותו, אני רואה את האייקון ברוס וויליס. מה שהפריע לי בחוש השישי
.

אם היית רואה אותו ב'סטודיו למשחק'

היית כבר חושב אחרת. הבנאדם כזה מופנם, שבאמת קשה להאמין.

ganooov

New member
אמרתי שהוא לא מופנם?

גם בספרות זולה הוא מופנם (יחסית). גם בחוש השישי. זה חלק מהאיפיון שלו.

וזה מה שמפריע לך?

לא הייתי אומר שג'ון מקליין הוא מופנם, למשל, אפילו קצת. חשבתי שאתה מתכוון לאיפיון ה"גיבור אקשן" שלו.

sprung monkey

New member
ממש לא מסכים.

אמנם הסרט לא הפחיד אותי, אבל הוא בהחלט השאיר אותי במתח, והסוף - הו הסוף!!! - בהחלט שכחתי לנשום. אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בחיי! וכמובן, ניקול קידמן

100police

New member
זה מותחן פסיכולוגי

אז אני לא יודע אם ההגדרה "פחד" מתאימה, אבל סרט גאוני- זה בהחלט כן.

למעלה