מישהו ראה DARK ANGEL השבוע?

מישהו ראה DARK ANGEL השבוע?

שיחק שם וויליאם גרגורי לי ולמרבה בושתי לא זיהיתי אותו.

אני ראיתי....

גרגורי היה שם ממש חמוד, שיחק מעולה, ולשמחתי הוא כנראה יופיע בעוד פרקים <אני סומכת על המילה של ברודי...> מה שלומך חמוטל? מזמן לא היית פה....

כן. אני עסוקה והאמת

היא שאין לי יותר מדי חדש להגיד על זינה. כמעט כל מה שהיה לי להגיד אמרתי כבר.

ברודי

New member
אני גם ראיתי...

דאמיט זה מהממם... אני מחפשת מישהוא לספלר אותו...(אני ממציאה מילים בקצב) ואביב. הוא עוד יופיע הרבה מילה שלי ב'מת. עוד אחים יופיעו היה כתוב את זה במעריב בערוצים... וגם בפרק האחרון הוא יהיה
(
מי שראה יידע למה אני מחייכת. )

ברודי

New member
זה לא ספוילר!!!

אני שיא הנזהרת פה.. כי זה סתם חרא לספלר אחרים בלי שהם ירצו.. כמו שרק בגלל אנשות פה בפורום ידעתי שזינה מתה..
דפק לי ת'פרק האחרון.. טנקס אלוט.!
חחח לא אבל אמרתי רק מה שהיה כתוב בעיתון. חרא זה היה רשום על הכתבה הראשונה של דארק אנג'ל במעריב ערוצים..!

LuZ dE EsTrElLa

New member
איך אני מתגעגעת לתקופה...

שבה היינו צריכים לשים ספויילר כדי לא לקלקל לאלה שלא ראו את הפרקים של העונה השישית...אחחח ...

ברודי

New member
זה סתם אינפנטילי לשים ../images/Emo58.gif

גם לאדם הכי שונא ספוילרים עדיין זה קשה להתאפק ולא לקרוא...

Dafi the Mighty

New member
חמוטל באמת מיוחדת ../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif

אבל לא בעניין הספוילרים. בסדרות שאני ממש אוהבת (זינה, מלאך שחור, באפי) אני לא קוראת ספוילרים. ובפורום של באפי אני מסתובבת, ויש שם המון ספוילרים... אבל אני תמיד מתאפקת.

ברודי

New member
הכול מתחרבש שמה מתישהוא

בפורום סמולוויל כולם כבר מסדרים להם את העונה ה-2 כי כפי שידוע יש ת'סיכסוך וכ"ו. והפורום פשוט נראה מצחיק כל ההודעות עם
(פעם אחרונה שהייתי שמה).

gabrielle

New member
מתי סמולוויל חוזרת באמת?../images/Emo3.gif

ועל איזה סיכסוך את מדברת?

ברודי

New member
על הסיכסוך של וורנר.

סמולוויל שייכת לוורנר ואי אפשר לשדר אותה.. תמיד לקראת החופש הגדול חוזרות כל הסדרות הגדולות לעונה חדשה ואני לא מבינה איך דוסון חזר אבל סמולוויל לא.

BUG LOVE

New member
הסיבה היא .....

שדוסון לא שייכת לוורנר היא רק משודרת בערוץ שלהם אבל הם לא מפיקים אותה ולכן היא חזרה הסדרות שלא יגיעו הן הבית הלבן, אי.אר, סמולוויל, בנות גילמור, חברים, הכי גאים שיש ונדמה לי שכתבתי הכל.

Dafi the Mighty

New member
לא נכון...

אם זה ממש חשוב לך, את מצליחה להקפיד. או שזה בעצם עניין של אופי...

למעלה