מישהו ראה

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
מישהו ראה

את הפרק החדש של חברים????? יש שם סצינה כזאת: פיבי נכנסת לדירה של גואי ורייצל. מוניקה ורייצל במטבח... פיבי: בנות תאו את הנעלים החדשות שקניתי. הבנות: ואוו... איזה יופי. פיבי:: נכון?! זה היה שייך לזמרת המנוחה שאנייה טווין רייצל ומוניקה מסתכלות על פיבי בהלם. רייצל: פיבי- שאנייה טווין לא מתה! פיבי: אוף! אז שילמתי מחיר מוגזם... ויוצאת מהחדר

בערך הופעה של שנאייה בסרט

בסרט Waking Up In Reno עם בילי בוב ת'ורנטון, שרליז ת'רון ופטריק סוויזי מגיעים הגיבורים לבית מלון ברינו, כשברקע מתנגן לו Any Man Of Mine. הקליםפ משודר בטלוויזיה הגדולה שבחדר ושרליז וחברתה מתחילות לרקוד ולשיר לצלילי השיר המתנגן.

mays

New member
גם בדארמה וגרג

היה פרק שבו הם נמצאים בנשף של בי"ס תיכון, ובשלב מסוים הם הולכים לרקוד ביחד ומתחילים לנגן את You're still the one.

Eilleen

New member
הסידרה"נעבור גם את זה"

סידרה ששודרה (או עדיין משודרת....) בערוץ 10 בפרק הראשון בסוף הפרק מגיע בחור עם פרחים ורוצה לתת אותם לחברה שלו ואז אמא שלה נכנסת ולא נעים לו אז הוא אומר לאמא שהוא הגיע בשביל לתת לה את הפרחים אז היא אומרת לו "כן בטח, ואני שאניה טוויין....."

Eilleen

New member
"בובה פראית"

מילי ואיבו שוכבים בפעם הראשונה לצלילי From this moment וגם מס/ פעמים השמיעו ברקע את Honey I'm home

Eilleen

New member
כןןןן אני ראיתי

friends.s09e21.the.one.with.the.fertility. הכרחתי את ידיד שלי לשלוח לי את פרק שלם בגלל שהוא אמר לי שמדברים בו על שאניה.....

mprb

New member
../images/Emo6.gif

איך מתאים לך
נכון קטע אדיר??????? אני ראיתי את זה הייתי בשוק
אני תמיד שוכחת כמה היא מוכרת ואהובה באמריקה
מתי היא תהייה ככה בארץ????

Eilleen

New member
../images/Emo3.gif

Oui oui קטע מטורףףףף אני חולה על פיבי והיציאות שלה מתי היא תהיה ככה כאן...? כשאנשים כאן ידאגו לדחוף אותה לכל עיתן ולכל מקום כמו שהם דוחפים את כל שאר האנשים (דוגמת בריטני נטלי אמינם (שהוא גם בעלי)המורדים וכו'....) ד"א עוד מישהו כאן ראה את הכתבה שעשו עליה בעיתון "לאשה"???

למעלה