מישהו ראה

l i b e r t y

New member
מישהו ראה

את הסרט "ללמד את גברת טינגל"? המליצו לי עליו ולא נראה לי שראיתי אותו. איך הוא? תודה

Herzeleid

New member
חביב../images/Emo45.gif

זה סרט משעשע על מורה ביצ'ת להיסטוריה[?] ש3 תלמידים מתנקמים בה. משחקת שם קטי הולמס-גאד מתי כבר יבינו שהיא לא נראת בת 16-17 ויפסיקו לשבץ אותה לתפקידים כאלה בעע

kfir number 1

New member
ללמד את גברת טינגל

ללמד את גברת טינגל בימוי: קווין ווילאמסון שהוא היה הבמאי של דוסון קריק מה שמסביר את השתתפותה של קייטי הולמס לסרט גם הלן מרן הייתה שם והיא שחקה כמו תמיד טוב כמורה להיסטוריה קיטי ועוד 2 חברים שלה חטפו את המורה וקייטי שהיה חסר לה שהמקצוע שלה יהיה טוב ניסתה לשכנע אותה לעלות לה את הציון אני חיבבתי 8 בסולם!

Herzeleid

New member
חח היא גם לא היתה צריכה להשתתף

בדוסון קריק. כולם שם נראו מבוגרים מידי. בעע

DAN1EL

New member
סרט נחמד מאוד ../images/Emo13.gif

3 תלמידים עם קשר רומנטי ביניהם נתפסים ע"י גברת טינגל, המורה הכי מכשפה בבית ספר, כשהם גונבים את המבחן. הם מגיעים לבית שלה כדי להתחנן שלא תגרום שיעיפו אותם מהביצפר, והמצב מסתבך כשהם נאלצים לחטוף אותה.

CityGirl9

New member
הדבר הכי שווה בסרט זה....

ברי ווטסון (הרקיע השביעי )
... זהו סרט חביב וגם טיפה מצחיק לא מפחיד בכלל.

A v i s h y 1 7

New member
חחחח.... היום קניתי!

קניתי היום ב 15 שקל את "ללמד את גברת טינגל" "ליל המסכות 20 שנה אחרי" ו"הזבוב 1+2" חרא של סרטים אחד אחד !

A v i s h y 1 7

New member
חרא שחבל על הזמן !

הזבוב סרט מגעיל מכל הבחינות השחקנים מכועריםם רצחחחח ! ! ! ! זה מדכא את הסרט ! והעלילה דפוקה !

D i l D o

New member
אני דווקא ממש אהבתי.

הרעיון שלו מעולה, תחשוב על זה ככה, אף בנאדם לא רוצה לעבוראת הדברים שעוברים על הגיבור הזה, הפחד משינוי זה אחד הפחדים הכי גדולים של האדם ועל זה בדיוק הסרט הזה עובד, בגלל זה הוא אחד מסרטי האימה הכי טובים שיש לדעתי ובדיוק בגלל זה הוא הפך לקאלט. וחוצמזה מה היינו עושים בלי המשפט "be afraid, be very afraid"

kfir number 1

New member
הזבוב

הזבוב הראשון לדעתי עם גינה דיוויס וגף גלומבלום (שאגב היו נשואים פעם) היה לא רע אבישי הפעם אתה טועה החלק השני לא היה לטעמי הראשון אולי היה מבחינה אסטתיה היה די מגעיל אבל הוא לא חרא לגבי ליל המסיכות 20 שנה אחרי מה אתה מצפה שזה יהיה טוב? הלוואין הראשון היה טוב לסרט אימה ראשוני וזהו, לדעתי כדאי לעשות המשכונים לסרטי אימה אם הם מתוחכמים ומומלץ להמשיך את הסיפור.

למעלה