מישהו ראה..

Hila87

New member
מישהו ראה..

את הסרט "Open Water" או בעברית (לא יודעים לתרגם!!) "ים של פחד"... (מתח, רק לרגעים קטנים) סרט נחמד, לא יותר.. הוא באיכות גרועה למדיי בגלל חוסר התקציב של ההפקה והצוות.. אבל זה מבוססס על סיפור אמיתי, ומה שמפליא אותי זה שהם עשו את כל הסרט באוקיינוס אמיתי! ולא כמו רוב הסרטים בתוך אולפן גדול עם בריכה ענקית..

itamar argaman

New member
ראיתי

בעיקרון די דל כמו שאמרת, רואים אותם רק 90% מהסרט (טוב ככה זה אמור להיות), כן, הם צילמו הכול באוקיינוס, בקטעים של הכרישים השחקנים אמרו שמסביבם עמדו עשרות אנשים עם בזוקות ורובים כדי שלא יפגעו בהם.. אם שמת לב, זה גם משלב די פסיכולגיה, כשהם תקועים לבד, הם מתחילים להאשים אחד את השני וכל זה... הסרט ממש דל תקציב, ומה שהכי הצחיק אותי, שאין בכלל מוזיקה, כתבו בקרדיטס Music By:..... לקחתי את זה לראות עם אבא שלי, אז בהתחלה לא קורא כלום, זה מצולם במצלמה וידיאו ידנית אם את לא יודעת, וזה די נראה בהתחלה כמ סרט פורנו, עד שמתחיל הסיפור..

Hila87

New member
חחחח ממש!

(וזה לא בציניות).. בארה"ב, ראו את זה המון אנשים והם זכו להרבה תשבחות.. אם הסרט היה קצת יותר ארוך (למרות שאין כל כך מה להראות) ועם הפקה יותר מושקעת, צילומים בתוך אולפן ושחקנים מוכרים אז אני חושבת שהסרט הזה היה מגיע לקולנוע

Hila87

New member
לא יודעת..

ולא חושבת שהוא הגיע.. אני לא בטוחה.. מה שכן, הוא קיבל הרבה מילים טובות.. וזה גם משהו יחסית לסרט עם הפקה מצומצמת ודל תקציב

chaos567

New member
בהחלט!! לא הייתי מעז להמעיט בערכו

אבל כל הרעיון של הפסטיבל הוא להעניק במה ליוצרים חדשים וסרטים דלי תקציב, ולכן זה נראה ככה זה לא סרט שהושקעו בו מיליוני דולרים, אלא של חובבנים, ולכן מה שצריך לעשות את הסרט הוא התוכן עצמו, כמו בסרט הזה ששמעתי ביקורות טובות על העלילה מאנשים שדווקא *כן* נהנו בסרט.

chaos567

New member
בהחלט!! לא הייתי מעז להמעיט בערכו

אבל כל הרעיון של הפסטיבל הוא להעניק במה ליוצרים חדשים וסרטים דלי תקציב, ולכן זה נראה ככה זה לא סרט שהושקעו בו מיליוני דולרים, אלא של חובבנים, ולכן מה שצריך לעשות את הסרט הוא התוכן עצמו, כמו בסרט הזה ששמעתי ביקורות טובות על העלילה מאנשים שדווקא *כן* נהנו בסרט.

FrecCo

Active member
הוא ועוד איך הגיע לקולנוע....

שני הכרטיסים מסינמה סיטי לסרט הזה לפני שלושה חודשים בערך שמצאתי היום בארנק שלי בטעות- מעידים על זה... הוא ירד די מהר אבל היה אותו בהרבה בתי קולנוע בארץ. אני עד עכשיו זוכר את הכרזות הענקיים שהיו על העיתונים לסרט הזה (בלי שום הצדקה ממשית)... חבל שהוא ממש קצר באמת.

Hangman Jury 87

New member
ראיתי אותו

סרט כל כך גרוע! עשו אותו ב-4 שקל, ה"כפר" יותר טוב מזה. ההמלצה שלי היא לא לראות אותו בכלל

chaos567

New member
אל נא תזלזל בכפר! סרט בעל מסר

וחשיבות עליונים! נכון, לא סרט מתח/אימה אופייני של שאמאלאן וסוף די מאכזב, אבל מאחוריו יש לא מעט מחשבה ועומק. לדעתי הוא סרט לא רע בכלל, אבל על טעם ועל ריח...

למעלה