מישהו ראה הייתה אתמול תאונה בול ב-3 וחצי איפה שהחמישים אוט היתנגש בעץ משהו רציני מישהו ראה?
M murdainc1 New member 30/7/05 #1 מישהו ראה הייתה אתמול תאונה בול ב-3 וחצי איפה שהחמישים אוט היתנגש בעץ משהו רציני מישהו ראה?
P playboy07 New member 30/7/05 #2 הייתי ראיתי חתכו את האוטו לשניים בשביל לחלץ אותם מבפנים אחד מהם מת לפי מה שכתוב בוואלה
D Dark faith New member 31/7/05 #4 למי שהספיק לקרוא.... הדיון שהיה כאן נמחק. כולנו כואבים על מות הצעיר, יהיה זכרו ברוך
T tamar brandy New member 31/7/05 #8 בקשה לחברי הפורום ../images/Emo163.gif|בוב| נא לא להאכיל טרולים באיזור פורום בית שמש והסביבה
D Dark faith New member 1/8/05 #11 עצוב../images/Emo10.gif הצעיר לא היה הנהג, אפילו לא היה לו רישיון. בעיתון רשמו שהוא היה לוחם בגולני אם אני לא טועה, שרד את לבנון- אבל לא חזר מהיציאה לבילוי כואב הלב. יהיה זכרו ברוך
עצוב../images/Emo10.gif הצעיר לא היה הנהג, אפילו לא היה לו רישיון. בעיתון רשמו שהוא היה לוחם בגולני אם אני לא טועה, שרד את לבנון- אבל לא חזר מהיציאה לבילוי כואב הלב. יהיה זכרו ברוך
S spake New member 1/8/05 #12 כן....../images/Emo16.gif כן.......זה השומר הנחמד הזה ממשרד הפנים....... (מי שהוציא תעודת זהות בבית שמש חייב להכיר אותו!)
כן....../images/Emo16.gif כן.......זה השומר הנחמד הזה ממשרד הפנים....... (מי שהוציא תעודת זהות בבית שמש חייב להכיר אותו!)