מישהו ראה...?

• פותח הנושא nsr
  • פורסם בתאריך

nsr

New member
מישהו ראה...?

את הסידרה טיפול נמרץ? רק אני חושב שהיא גרועה?

paradan

New member
מרוב פרסומות

מרוב פרסומות וויתרתי פשוט לא היה לי כבר כוח כל 5 דקות סדרה 10 דקות פרסומות. והאמת גם 5 דקות הסדרה שראיתי לא משהו... אני מבין כמה עולה לצלם סידרה כזאת אבל לחבריה בערוץ 22 פשוט אין טקט... מה אתם אומרים?

paradan

New member
דווקא לגבי 101

לגבי 101 אני לא מסכים לדעתי היתה סידרה לא רעה כלל. לא תאמינו איזה תלונות מגוחכות שמעתי מאנשי מד"א "הסירנה בסדרה לא נשמעת כמו במציאות" ועוד דברים בסגנון. אנשים אחרים מחוץ למד"א דווקא אמרו טובות. פעם שמעתי אמא אומרת שבנה צופה קבוע בסדרה וכבר מחכה לגיל שבו יוכל להתנדב למד"א. הסדרה הכניסה הרבה דברים לתודעת הציבור. לגבי הדברים הלא כל כך יפים כמו אמבולנס שעושה תאונה בדרך למקרה, רומנים שונים ומשונים ועוד. יכול להיות שלא הכי נעים אבל קורה, לא מעט, ולא לשכוח שמדובר בסדרת דרמה... מה אתם אומרים?

urizv

New member
101../images/Emo104.gif

לדעתי יש פשוט בעיה בין מי שמכיר את מד"א מקרוב לבין מי שרואה פעם ראשונה מה עושים במד"א. ברור שמתנדבי מד"א שמים לב לטעויות. כמו באחד הפרקים שנטן הגיע לחולה רק עם חובש זה דבר שלמי שלא מכיר אין בעיה עם זה. גם בסידרה החדשה ישנה אותה בעיה גם למי שאינו רופא אבל קצת מבין רואה טעויות ולמי שאינו מבין זה עוד אופרת סבון או שיהנה או שלא יהנה.

Ally E

New member
101 מי שמכיר את תחנת ירושלים מקרוב

יודע שהיו שם כמה דברים שלדעתי פגעו בשמה הטוב של התחנה בייחוד כשבתחנה הזאת יש אנשים מכלל קצוות הקשת דתיים חילוניים, יהודים, ערבים והביה שם קטע אחד שאותי אישית מאוד הרגיז והשאיר לי טעם רע מהסידרה הזו. אבל בסה"כ ממה ששמעתי מאנשים בעקבות הסידרה הזו הם מעריכים יותר את העבודה של מד"א. אז אולי כן יצא משהו טוב מהסידרה הזו.....

הבעיה עם הסדרה ../images/Emo104.gif

הרבה אנשים שדיברתי איתם בעקבות הסדרה נורא התלהבו מהנסיעות שהוצגו שם... העיניין הוא שהסדרה הייתה צריכה להעביר עוד דבר... מד"א לא מטפל רק בפיגועים ותאונות קשות אלאל גם בחולים גריאטריים וכו... חוץ מזה הסדרה נראתה יותר כמו אופרת סבון אני גם מסכימה שבעיני אנשי מד"א הסדרה נראתה מגוכחת מכל מני סיבות (ולא בגלל שהסירנהלא נשמעת ככה במציאות... למי עלה הרעיון בראש???) הרבה אהבה
חן

דן צ

New member
סבירה עד בינונית

חוץמהמיזיקה שלא מתאימה בכלל לבית חולים

inbale

New member
רק אני הייתי במשמרת? ../images/Emo10.gif

אני הייתי בדבר האמיתי. בבקשה תזכירו לי שבוע הבא לראות את זה..עוררתם בי סקרנות.

למעלה