מישהו רואה את "המירוץ" בערוץ 8

מישהו רואה את "המירוץ" בערוץ 8../images/Emo35.gif

[יום שלישי וחמישי ב-23:00] יש שם תחרות של 4 זוגות מסביב לעולם. היום הם צריכים להגיע מוורנאסי לכלכותה. פעם קודמת - מדלהי לוורנאסי. יש להם גם משימות בדרך... אחת מהן היתה להתחבר עם תושבי המקדש בביקנר...
[התברר שהתושבים הם חולדות
] מישהו היה שם
איזה גועל
למה יש שם מקדש לחולדות

כן בטח.....היא מעולה

היא מראה מלא חלקים של הודו שלא מוכרים לתייר ותוך כדי המשימות צמד האנשים נתקל בהודים וכך הם יוצרים חברויות חדשות מומלץ מאוד למרות שבדיוק באותה השעה יש בערוץ 2 את "סקס והעיר הגדולה"

ברי, היית במקדש הזה??? [עם החולדות]

את הפרק של אתמול עוד לא ראיתי.. זה מוקלט. ברור שראיתי ערוץ 2...

לא אבל האם את בטוחה

"שתושבי" המקדש הם חולדות? לא כל כך נראה לי שZה הגיוני למרות שצמד המילים הגיוני והודו לא הולגים יחד באותו המשפט ובגלל זה היא כל כך אהובה על רובנו. נכון אתמול היה פרק ענק??? כל הגלגל הסתובב ופתאום אין לאף אחת זמן לשניה לא לדבר על מעסה הצוואר שמשמש גם כויברטור...

וגם כמנוע לכיסא של התינוק... ../images/Emo6.gif

וכן. ממה שראיתי בתוכנית ["המירוץ"]- רק חולדות מגעילות יש שם. מלא מלא חולדות. ממש מגעיל!!!

התמונה הזאת... ../images/Emo42.gif

לא כ"כ בטוחה. נראה לי RAILAY מה דעתכם??
וברי.... התמונה האחרונה בגלריה שלי [עוד תמונה של שבט ההרים] - לא שלי...

ראית אילו קשרים יש לי?

ולא לא בנעליים רק לפני יומיים ביקשתי מתפוז שיעשו לך אייקון וכבר עשו אותו
עכשיו צריך לבקש אחד על הודו

../images/Emo24.gif

ברי, אתה לא מעודכן
ה-
הגיע לכאן ביחד עם אייקוני החורף, כבר חשבתי ששמו לי אייקון של שוקולד... בשבילך צריכים לשים |צ´אי|

אפרופו צ´אי יש את החדש

של ויצוסקי והוא לא רע בכלל. אמנם הכנתי את ה-הצ´אי מאסלה באופן רגיל ולא בישלתי אותו אבל הוא באמת טוב ציפיתי למשהו גרוע בהרבה... בכל מקרה אין כמו האמיתי שעושים בהודו ברחוב על העגלה. מומלץ למי שרוצה לטעום צ´אי ואין לו כח להכין אותו לבד.

אפרופו "המירוץ"... [קטורנה מסאלה]

בפעם האחרונה, אם הבנתי נכון.. הם שטו מקמבודיה לקו-צ´אנג. אז מה? זה כ"כ פשוט לעבור את הגבול ככה? ואם אני בקו צ´אנג - אני יכולה פשוט לקפוץ למקדשים באנגקור ולחזור???
והנה לך ICE CHAI אופס... ותראה מה עוד מצאתי...

חחח תודה רבה אבל

אם יוצא לך לדבר עם כותבי האתר הזה תגידי להם שאני יכול ללמד אותם איך עושים צ´אי. הבעייה היא שמכל דבר טוב עושים מסחרה פתאום יש לי ICE CHAI ואחר כך צ´אי עם תוספות ועוד סוג חדש. אני תמיד טוען שאין כמו המקור,מים חלב תה גנגר ושאר החומרים יחד לבשל על אש קטנה למזוג לכוס לשלם 2 רופי לטעום ולחשוב שאתה בגן עדן... אךךךךך

למעלה