מישהו רואה "גיבורים"?

מישהו רואה "גיבורים"?

ואם לא איזה סדרות אחרות אתם אוהבים... אני אוהב המון וזה הורס לי את החיים כי אני לא מספיק לראות את כולן אבל לפני כמה ימים שמו לי "יס מקס" אז אני מקווה שזה יפתור לי את הבעיות!

אני רואה..ויס מקס באמת פותר בעיות

אבל זה ממכר תאמין לי..יש לך יס מקס אתה מקליט וכשיש הקלטות אתה גם מקליט סרטים וכל מיני כאלו שבא לך לראות יס מקס עושה פלאים אבל.. יש סדרות שבלחיצה אחת זה מקליט את כל העונה. אמ... אני רואה גיבורים כן..בואנה סדרה ענקית!!!וגם נמלטים זאת סופר סדרה טובה.. איכשהו התמכרתי לערוץ יס סטאר 2 בערוץ 13 ואממ יש גם סדרה הזויה בשם השיר שלנו חח...התמכרתי אליה כבר כמה שהיא הזויה..קשה לצאת מזה.. וזהו..משתדלת לא לראות יותר סדרות..3 זה מספיק כי נמלטים זה רק ברביעי גיבורים רק בשלישי ורק השיר שלנו כל ערב..ככה שאם מפסידים גם השיר שלנו יש 3 שידורים חוזרים אחרי הפרק..
ואפרופו התמכרויות התמכרתי גם לפורום הזה

נמלטים זה חזק...

אבל התייאשתי מתישהוא בעונה הראשונה. אבודים ענק. עקרות בית נואשות גאוני. ניפ\\טאק ענק. ויש עוד מלא סדרות קומיות ככה שנראה לי אני הולך לפוצץ את היס מקס!!!

Spyercool

New member
אבודים נכון פשוט ענננקק

ובקשר ליסמקס תקליט סדרות כמו גיבורים ושארק אבל שאר הסדרות כמו Prison Break (נמלטים) ואבודים\24 (שאין ביס...) זה סדרות שלא יודע מה איתך אבל אני לא מצליח לחכות שבוע בין פרק לפרק אז אני לוקח מחברים שיש להם כבר או מוריד... איזה סדרה אתה הכי אוהב? ואיך אתה רואה אבודים ביס?

amir haddad

New member
יפתי איך אתה מדבר?..

שחר תרשמי בפנקס חחחחח וקבלי ח"ח על הניהול:) עוד לא יצא לי לברח אותך

Spyercool

New member
אמממ להוריד ממש קל

אני יכול להראות לך איך אם אתה מעוניין

Spyercool

New member
אני אישית בקשר לנמלטים

כל החברים שלי משגעים אותי שנמלטים הסדרה הכי טובה. חבר שלי הושיב אותי מול טלוויזיה ואמר לי שאני לא קם עד שאני לא רואה כמה פרקים. החזקתי עד פרק 6 בעונה הראשונה וזה פשוט זוועה - מה לעזאזל כל כך מעניין בזה? לראות איזה טמבל שמקעקע מפה של הכלא על עצמו ונכנס לשחרר את אח שלו. וחוץ מכמה אנשים הכוכב עצמו הוונטרוורת מילר הזה משחק בצורה מזוויעה. אבודים הכי מרתקת אותי...

סדרה תותחית..התחלתי לראות מסוף הרא

מסוף העונה הראשונה... התמכרתי.. זה מעניין.. עכשיו אין טעם להתחיל לראות אם לא ראית את ההתחלה.. זה במאת מיותר ומשעמם ככה.. אם לא יודעים את הבסיס אי אפשר להמשיך

../images/Emo214.gif../images/Emo31.gif

זמן ל
זה מאוד נדיר אצלי.. אפילו את שמונת הפרקים של "מרחק נגיעה" לא הצלחתי לראות במלואם, פספסתי שני פרקים
האמת שאם אני כבר צופה ב
, אז אני מעדיפה שזאת תהיה תכנית קלילה ומצחיקה..

Spyercool

New member
סדרות קלות?...

אמממ ת'אמת כן יש ויש. אני בעיקרון גם לא רואה הרבה אבל אני פשוט מקליט עם המקס ומתי שיש זמן רואה. ג'ואי זה נחשב סדרה "קלה"?...

../images/Emo214.gifאגב, אתה חדש פה?../images/Emo9.gif

כי לא ראיתי אותך פה אתמול, או שאני סתם מתבלבלת... בכל אופן, אם אתה חדש-ברוך הבא!!!
והממ, ג'ואי נשמעת תכנית קלילה, אבל אין לי מושג בפועל..כי מעולם לא צפיתי בזה. תכנית קלילה היא כל תכנית שלא תמצא בה יותר מדי דרמה ו..מבחינתי-כמה שהתכנית מצליחה להצחיק אותי יותר-ככה היא יותר טובה מבחינתי

amir haddad

New member
אני מכורה רק לטלנובלות ספרדיות....

אני משתגעת אני רואה את הכל ברצףףףףף ,מה שבא לכם כבר ראיתי חח ים של סודות,סודות של אהבה,להתאהב כל יום מחדש,מאצ'ו -יו אחד היפים חבל שנגמר,האחד-שנגמר,מריה קלרה,חיים שלי אם אני אני לא טועה,רולבואגן -גם אחד היפים שנגמרו-קיצר הכל.... אבל מה שהתבאסתי שדווקא הסדרות הטובים שהכי המליצו לי עוד לא יצא לי לראות לא מרחק נגיעה לא עקרות בית נואשות לא נמלטים אבל אני רואה משחק החיים לחיי אהבה-שנגמר כרגע מהשידורים החוזרים השיר שלנו מסודריםםםםם

למעלה